Valkovihreä Happy Moments kutsu ja menu

Valkovihreä Happy Moments kutsu ja menu

Inspiraatio: 14132

Mistä: 1,95 €

Mihin: 767,93 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 767,93 €

Kutsu on tehty valkoisesta korttipohjasta ja menu valkoisesta kartongista. Koristeena on kuviolävistäjällä leikatut sydämet, sekä satiininauha. Kaikki tuotteet ovat Happy Moments -sarjasta.

Guide step 1
1.
Leikkaa 3mm satiininauhasta kortin etuosan pituinen pala ja kiinnitä nauha voimateipillä vaakasuunnassa kanteen. Kiinnitä toinen 3 mm satiininauha toisen nauha alapuolelle.
Guide step 2
2.
Leikkaa kuviolävistäjällä vihreästä kartongista sydämiä.
Guide step 3
3.
Mittaa ja leikkaa neliö valkoisesta, sekä vihreästä paperista. (Tee toisesta neliöstä hieman isompi). Liimaa kaksipuoleisella teipillä neliöt kerroksittain kutsukortin etuosaan ja kiinnitä päälle sydän.
Guide step 4
4.
Tee kortin kannen sisäpuolelle tasku, lahjalistalle ja kutsulle. Tee tasku samalla tavalla valkoisesta ja vihreästä paperista, kuin edellisen kohdan koriste.
Guide step 5
5.
Menu: Leikkaa 21 x 21cm pala kartongista. Jaa kartonki taittoluun avulla kolmeen 7 cm osaan. Koristele menu samalla tavalla taskulla kuin kutsu.
Guide step 6
6.
Paikkakortti: Koristele kartonkietiketti 3mm satiininauhalla ja leikkaa kuviolävistäjällä sydän. Kirjoita nimi mustalla Medallion tussilla.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen