Adventtikoriste

Adventtikoriste

Inspiraatio: 15444

Mistä: 1,95 €

Mihin: 379,08 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 379,08 €

Tee oma adventtikoriste, jonka pohjana on oasis kukkasieni. Se on koristeltu metallisella tähdellä, kävyillä, kuusen oksilla, sekalaisille puun paloilla ja puisilla sienillä, jotka on vielä koristeltu mini lasihelmillä.
Video
Guide step 1
Step 1.
Maalaa puutarjottimen alaosa. Kiinnitä maalarinteippi 3,5 cm korkeuteen suoran reunan saamiseksi. Maalaa samalla myös puisten sienien lakit.
Guide step 2
Step 2.
Aseta oasis kukkasienet veteen likoamaan. Vuoraa tarjotin ohuella muovilla. Leikkaa kukkasienet sopivan kokoisiksi ja aseta ne tarjottimen sisälle, kohtiin johon haluat kiinnittää kynttilän. Älä kuitenkaan täytä koko tarjotinta sienillä. Aseta käpyjä ja puupaloja täyttämättömiin kohtiin.
Guide step 3
Step 3.
Leikkaa pieniä syvennyksiä kukkasieneen ennen kuin painat kynttiläpesät paikoilleen. Kiinnitä iso metallitähti sieneen ja aseta puupaloja useampaan kerrokseen, tasainen puoli ylöspäin. Liimaa puupalat kiinni käpyihin ja aikaisemmin kiinnitettyihin puupaloihin.
Guide step 4
Step 4.
Irrota neulasia kuusen oksien alareunasta ja paina ne oasis kukkasieneen. Aloita asettamalla oksat vaakasuoraan kukkasieneen, tarjottimen reunoja pitkin. Poista mehitähden juuret ja paina tähti puutikkuun. Työnnä puutikku oasis sieneen.
Guide step 5
Step 5.
Päällystä puusienten lakit ohuella kerroksella liimamassaa ja kiinnitä valkoisia lasihelmiä. Painele lakkia lasiin, jossa on punaisia mini lasihelmiä ja päällystä lakki kokonaan helmillä.
Guide step 6
Step 6.
Liimaa sienet kiinni puupaloihin. Leikkaa marjojen varsista hieman pois ja aseta ne koristeeseen kahden tai kolmen ryhmissä. Liimaa lasihelmiä koristeeksi esimerkiksi käpyihin.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen