Akryylimaali Metallic

1 Pll, 500 ml, Metallinen, Kulta
#32228
#32228
0% of 100
0
31
8,95 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Vesipohjainen, metallinhohtoiseksi kuivuva akryylimaali melkein mille tahansa kuivalle ja rasvattomalle pinnalle. Voidaan sekoittaa keskenään. Työvälineiden pesu haalealla vedellä .

Maali voidaan levittää siveltimellä, sienellä, vaahtomuoviteloilla, stensiileillä tai muilla työkaluilla. Kun olet valmis, on hyvä idea huuhdella työkalut lämpimällä vedellä..

Tämä maali on kehitetty erityisesti lapsille ja sitä voidaan käyttää kartongille, ruskealle voimapaperille ja tavalliselle valkoiselle paperille. Tästä syystä sitä kutsutaan myös julistemaaliksi. Maali sopii myös muille vaaleille pinnoille, kuten maalilevyille, kipsille, massalle, polystyreenille, puuvillalle, valkoisille muovipinnoille veluuripintaisille kasvomaskeille, vaalealle terrakottalle jne. Mitä imukykyisempi pinta, sitä voimakkaampi metalli/helmivaikutelma . Kun tuotetta levitetään tummille tai värillisille pinnoille, värit jäävät hieman vähemmän kirkkaiksi, koska maali ei ole 100 % läpinäkymätön. Todella suosittu maali lapsille kouluissa, laitoksissa ja kotona. Maalissa on ympäristömerkintä A, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tuotetta turvallisesti tietäen, että se täyttää vaatimukset mahdollisimman vähäisestä ympäristövaikutuksesta eikä haitallisista vaikutuksista lapsille ja aikuisille.

Lisätietoja
Tuote#:32228
BrändiA-color
Yksikköpll
TeemaBasis
EAN5707167103487
nro
Jälleenmyyntimäärä 1 pll
Sisältömäärä 500 ml
Pinta metallinen
Väri kulta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Akryylimaali Metallic, metallinen, kulta, 500ml/ 1 pll
Arviosi
EUH208 Sisältää 5-kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
Säkerhetsdatablad Käyttöturvatiedote - School acrylic paint metallic Käyttöturvatiedote
Mark image
A-merkki - Tämä tuote aiheuttaa vähintä mahdollista haittaa ympäristölle ja terveydelle. Tuote noudattaa tiukempia vaatimuksia kuin nykyinen lainsäädäntö (Joint Council for Creative, Arts and Craft Materials) edellyttää
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi