Art Metal-maalilla ja koristefoliolla koristellut puuhahmot metalliklipsissä

#v15769

Maalaa nämä puiset jouluhahmot Art Metal-maalilla ja tee lisäkoristelua koristefoliolla, joka kiinnitetään kaksipuoleisella voimateipillä ja liimatäplillä. Viimeistelemällä metalliklipsi hahmon alaosaan liimapistoolilla. Puuhahmon voi nyt kiinnitää joulukuuseen tai joululahjan koristeeksi.

Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

+ Show All ({{ option.items.length - 3 }})
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Näin sen teet Lataa mallit/reseptit
Guide step %d
1. Puuhahmossa on ripustuslenkki valmiina. jos haluat kiinnittää metalliklipsin hahmon pohjaan, leikkaa ripustuslenkki pois askarteluveitsellä. Jätä lenkki paikoilleen, jos haluat käyttää hahmoa roikkuvana koristeena. Maalaa hahmot Art Metal-maalilla ja mustalla Plus Color-maalilla. Rajaviivojen ei tarvitse olla suoria, koska näihin kohtiin tulee koristefoliota päälle.
Guide step %d
2. Kiinnitä voimateippiä niihin kohtiin, joihin haluat yksityiskohtia koristefoliolla. Pähkinänsärkijään olemme kiinnittäneet voimateippiä hattuun, kenkien yläosaan, hihojen alareunaan ja ristiin rinnalle.
Guide step %d
3. Leiikkaa pala haluamasi väristä koristefoliota ja hiero se kiinni voimateippiin. Vedä folio varovasti irti teipistä. Jos folio ei ole siirtynyt kokonaan, voit toistaa kohdan laittamalla folion ja hieromalla lisää tarpeellisista kohdista.
Guide step %d
4. Kiinnitä pyöreä liimatäplä pähkinänsärkijän hattuun ja olkäpäihin. Käytä niitä myös lumiukossa ja tontussa napeiksi ja nenäksi. Liimatäplä kiinnittyy kuten kaksipuoleinen teippi. Lisää koristefoliota päälle ja kiinnitä se hieromalla päältä samalla tavalla kuin edellisessä kohdassa.
Guide step %d
5. Kiinnitä metalliklipsi hahmon pohjaan liimapistoolilla.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi