Asiakaspalvelu

Täältä löydät useimmin kysytyt kysymykset tai ole yhteydessä asiakaspalveluun.

 

09-7513 3133

Maanantai - perjantai

 

08.30 - 15.30

asiakaspalvelu@sinelli.fi

 

Sinelli Oy – Martinkyläntie 63 – 01720 Vantaa – Y-tunnus: 1492450-3

Toimitukset

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Mikäli kyse on varastossa saatavilla olevasta tuotteesta, pyrimme toimittamaan tuotteen 3-5 arkipäivän kuluessa, ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteen tilaamisesta. Mikäli havaitsemme toimituksen kestävän normaalia pidempään, pyrimme olemaan Asiakkaaseen viipymättä yhteydessä Asiakkaan ilmoittamia yhteystietoja käyttäen.

Toimitamme tuotteita seuraavilla tavoilla:

  • Nouto Sinelli -myymälästä: 0 € (Vaihtoehto tulossa käyttöön 2018 aikana)
  • Postin/Bringin toimitustavat
    • Nouto lähimmästä Postista 3,96 € tai ilman toimituskuluja, jos tilauksen arvo on vähintään 50 € (Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan, kun noudat lähetystä.)

Saat tekstiviestillä tai sähköpostilla ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti). Mikäli toimitustavaksi on valittu nouto Sinelli-myymälästä, säilytämme tuotteen myymälässä kaksi viikkoa. Myymälästä tilauksen voi noutaa myös toinen henkilö tilaajan allekirjoittamalla valtakirjalla. 

Jos Asiakas ei nouda toimitettua tuotetta toimituspaikasta määräajassa eikä nimenomaisesti ilmoita tuotteen peruuttamisesta 14 päivän kuluessa siitä, kun Asiakas on saanut ilmoituksen siitä, että tuote on noudettavissa, Asiakkaan katsotaan peruuttaneen tuotteen tilauksen. Sinellillä on tällöin oikeus periä Asiakkaalta korvaus tuotteen toimittamisesta aiheutuneista kuluista (edellä yksilöidyt Postin ja Bringin toimitustavat). Sinelli on oikeutettu kuittaamaan kyseisen korvauksen suoraan siitä maksusuorituksesta, joka Asiakkaalle on tuotteen peruuttamisen johdosta palautettava.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki/Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.
  • Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express
  • Paypal
  • Klarna Lasku: Laskulla maksat helposti ja turvallisesti kun tavara on ensin kotonasi. Maksuaika on 14 päivää. Laskutuslisä on 1,00€. Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen.
  • Klarna tili: Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti. Voit valita kaupan kassalla itsellesi sopivimman suuruiset kuukausierät 3-36 kk:n väliltä. Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi voidaan tarkistaa.

Palautukset

Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

 

Palautteet EU-komission palautelomakkeen kautta

 

Voit myös antaa palautetta EU-komission verkkolomakkeen kautta. Se on erityisen suositeltavaa, jos asut jossain muussa EU-maassa kuin Suomessa. Lomakkeen löydät tästä osoitteesta: http://ec.europa.eu/odr.
Kun täytät lomaketta, sinun täytyy jättää myös meidän sähköpostiosoitteemme: asiakaspalvelu@sinelli.fi.

Tietoa Sinellistä

   

Pankkiyhteystiedot

FI69 1416 3000 1057 26,

NDEAFIHH

Ehdot ja sopimukset

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoistamme.

Kirjaudu Sisään