Kehystetty kirjontatyö

Kehystetty kirjontatyö

Inspiration: 15463

Mistä: 3,79 €

Mihin: 625,99 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 3,79 €

Mihin: 625,99 €

Tee ihastuttava kirjontatyö kehyksiin kirjontaneulan avulla.
Guide step 1
Step 1.
Kiinnitä pala pellavakangasta kirjontakehykseen. Varmista, että kangas on tiukalla. Piirrä valitsemasi kuvio työn taakse. Tähän työhön olemme tehneet hieman aaltoilevan kuvion mustalla tekstiilikynällä.
Guide step 2
Step 2.
Pujota isoimpaan neulaan beigeä vauvalankaa pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti. Säädä neula tasolle 12 silmukan pituuden asettamiseksi (mitä pitempi neula, sitä pidemmät silmukat). Työnnä neula pellavan läpi kehyksen takapuolelta ja täytä kolme aluetta kuviosta. Työnnä neula lähes pohjaan asti ja vedä se varovasti ylöspäin. Siirrä neulaa pellavan pinnalla pienin etäisyyksin ja työnnä uudelleen. Neulanpään tulee olla vain pari millimetriä pellavasta (melkein koskettaa sitä). Aloita ulkoreunoista ja työskentele kohti keskiosaa.
Guide step 3
Step 3.
Vaihda harmaaseen vauvalankaan ja säädä neula tasolle 5 silmukan pituuden asettamiseksi. Täytä suunnitellusta kuviosta kaksi aluetta ja jatka samalla tavalla uudella värillä: petrolinsininen.
Guide step 4
Step 4.
Käännä kehys ja vaihda valkoiseen vauvalankaan. Kirjo nyt jäljellä olevat alueet kehyksen etupuolelta - neula saa olla edelleen 5 silmukan pituuden asetuksessa.
Guide step 5
Step 5.
Leikkaa pellavakankaan reuna, jätä 4 cm:n reuna kehyksen ulkopuolelle. Levitä decoupage -lakkaa kehyksen reunalla olevaan pellavaan ja viimeistele liimaamalla reuna kehyksen taakse.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen