Rosetilla ja kartonkikuvioilla koristellut kartiot

Rosetilla ja kartonkikuvioilla koristellut kartiot

Inspiration: 15417

Mistä: 1,50 €

Mihin: 39,35 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Loppu varastosta

Mistä: 1,50 €

Mihin: 39,35 €

Tee omat kartiot kartongista ja koristele ne roseteilla, silkkipaperilla ja kartonkikuvioilla. Tässä on ideoita kauniisiin joulukartioihin.
Guide step 1
Step 1.
Liimaa kaksi palaa kuviopaperia toisiinsa, nurjat puolet vastakkain. Tulosta kaava, joka on saatavilla erillisenä PDF-tiedostona tällä sivulla ja kopioi kaava paperiin. Leikkaa irti. Seuraavaksi tee kartion muoto ja kiinnitä liimalla, kaksipuoleisella teipillä tai niiteillä.
Guide step 2
Step 2.
Leikkaa kaksi kuultopaperia ympyräksi halkaisijaltaan 3cm ja 4cm. Leikkaa lovia ympyrän reunoille kuten kuvassa. Liimaa suuri ympyrä ensin kartioon ja sen jälkeen pieni ympyrä päälle. Kiinnitä kartonkinen pähkinänsärkijä päälle Dodz liimatäplillä.
Guide step 3
Step 3.
Tee rosetti ballerina-kartioon leikkaamalla 6 x 21 cm kokoinen pala kimallepaperia. Taita se haitarin-muotoon siten, että jokainen taitos on n. 1cm leveä. Kiedo pätkä kultanyöriä keskelle. Taita haitari keskeltä ja yhdistä päät kaksipuoleisella teipillä tehdäksesi rosetin. Kiinnitä rosetti kartioon Dodz liimatäplällä ja kiinnitä ballerina liimatäplän päälle.
Guide step 4
Step 4.
Tee rumpukartio leikkaamalla kaksi palaa kuviopaperia; yksi 3 x 6cm kokoinen pala ja yksi 2 x 6 cm kokoinen pala. Leikkaa kolmion muoto molempien palojen alaosaan ja liimaa ne kiinni kartioon. Liimaa päälle kartonkinen rumpu. Tee hapsut 4 x 20cm kokoisesta kuultopaperista. Leikkaa lovia molemmille puolille.
Guide step 5
Step 5.
Taita kuultopaperit puoliksi ja liimaa yhteen siten, että suikaleet on vastakkain. Liimaa paperi kartion sisään.
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen