Joululahjat, adventtilahjat ja paketointi

Kalenterilahjat

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman lahjaideoita, jotka sopivat joulukalenteriin tai muuten vain pieniksi lahjoiksi lapsille tai lasten lapsille. Askartelutarvikkeet ovat täydellisiä lahjoja luoville lapsille tai lapsille, joita haluat kannustaa luoviin puuhiin. Täältä löydät varmasti mieleisesi.

Kalenterilahjat
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

Tuotteet 145-180 / 247

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Vipulävistäjä
  sydän, halk. 19 mm, koko S , 1 kpl
  4,95 €
  Fiskarsin säiliöllä varustettu kuviolävistäjä kerää kuviot talteen. Max 180 g kartonki
 2. Foam Clay® Helmimassa
  neonvihreä, 35 g/ 1 tb
  1,95 €
  Itsekovettuva muovailumassa, jonka seassa on styrox-helmiä. Pakattu käytännöllisiin rasioihin. Säilytä käyttämätön massa ilmatiiviissä muovirasiassa.
 3. Mini-luova pakkaus
  Pomppiva ampiainen wc-paperirullasta, 1 set
  3,70 €
  Materiaalipakkaus pomppivan ampiaisen tekemiseen. Leikkaa ampiaiselle siivet pakkauksesta. Lisäksi tarvitset tyhjän wc-paperirullan. Mukana ohjeet.

  Pakkauksen mukana tulevien materiaalien lisäksi tarvitset myös WC-paperirullia, lävistäjää ja sakset. Aloita kiertämällä askartelupunokset WC-rullien ympärille, ampiaisen raitojen muodostamiseksi. Tee kaksi reikää mehiläisen raitojen yläpuolelle ja yksi yläreunaan - pyydä tarvittaessa aikuisen apua. Sen jälkeen, leikkaa siivet pakkauksen sisäpuolelta ja taita ne puoliksi. Saadaksesi siivet lepattamaan, aseta pala narua jokaisen siiven väliin niin, että ne ovat linjassa toistensa kanssa. Tee reikä lävistäjällä tai saksilla ja kiinnitä siivet pakkauksen mukana tulevilla narulla, helmillä ja haaraniiteillä. Koristele mehiläinen lopuksi kimalleliimalla, liikuvilla silmillä ja softis ympyröillä. Tee tuntosarvet askartelupunoksesta, pompomeista ja softis ympyröillä.

  Tämän pakkauksen ideana on inspiroida lapsia 'luovaan kierrätämiseen' ja uudelleenkäyttämään tyhjiä kotoa löytyviä pakkauksia (WC-rullia, maitopurkkeja, munakennoja jne.) ja tuotteen omaa pakkausta. Lasten luovuudella ja mielikuvituksella ne muuttuvat hauskoiksi hahmoiksi. Luovan prosessin ja sen jälkeisen leikin avulla pakkaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden puhua ja oppia kuinka voimme kierrättää. Lapset oppivat, että luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen voidaan muuttaa tavalliset kodin roskat ja askartelumateriaalit uudeksi esineeksi, kuten upeaksi hahmoksi, leluksi jne. Tämä inspiroi lapsia näkemään asioita uudelle tavalla ja käyttämään tuotteita luovasti sen sijaan, että ne heittää pois.

  Sisältö: askartelupunoksia, pom-pomeja, puuvillanyöriä, metalliliittimiä, tarrataustaisia softisympyröitä, tarrataustaisia liikkuvia silmiä, muovihelmiä ja kimalleliimaa.

Tuotteet 145-180 / 247

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi