Joululahjat, adventtilahjat ja paketointi

Kalenterilahjat

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman lahjaideoita, jotka sopivat joulukalenteriin tai muuten vain pieniksi lahjoiksi lapsille tai lasten lapsille. Askartelutarvikkeet ovat täydellisiä lahjoja luoville lapsille tai lapsille, joita haluat kannustaa luoviin puuhiin. Täältä löydät varmasti mieleisesi.

Kalenterilahjat
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

Tuotteet 1-36 / 165

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Askartelupakkaus
  Makeat värit, 1 pkk
  7,40 €
  Sisältö:3 erilaista kuviopaperia, 4 eriväristä paperia, Sticky Base -liimamassaa, kimallepaperi, lajitelma erikokoisia, itsekiinnittyviä liikkuvia silmiä, puukeppejä kahdessa koossa ja puuvillanarua, askartelupunoksia, pom-pomeja ja itsekiinnittyviä softisympyröitä kirkkaissa ja kimaltavissa väreissä. .

  Peruslajitelma erilaisia luovia materiaaleja vapauttamaan mielikuvitusta ja edistämään luovuutta. Ihanteellinen lisäosa, jonka voi yhdistää muiden perusmateriaalien -ja tuotteiden kanssa. Pakkauksessa on painettuna ehdotuksia malleista..

  Pakkauksen tuotteita voi käyttää monin eri tavoin. Tee materiaaleista hahmoja leikkeihin tai koristele erilaisia esineitä, kuten vanhoja WC-paperirullia, maitotölkkejä ja vastaavia pompomeilla, askartelupunoksilla ja muilla hauskoilla askartelutuotteilla mitä pakkauksesta löytyy. Vaihtoehtoisesti voit käyttää pakkauksen mukana tulevia ideoita ja käyttää materiaaleja kollaaseihin ja erilaisiin paperiprojekteihin. Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin hyvä valikoima perustuotteita luoviin askarteluihin. Pakkaus sisältää myös Sticky Base- massan, jota voi käyttää liimana tai muotoilugeelinä. Kun käytät massaa liimana, se voidaan levittää käsin imukykyisiin ja mattapintoihin, kuten kartonkiin, puulle, pompomeihin, askartelupunoksiin jne..

  IncludingPatternedSheet
 2. Late Lammas
  pinottavat palikat, 2 kpl/ 1 pkk
  4,50 €
  Paksusta kartongista tehtäviä palikoita, joissa Late Lammas-kuvioita- 2 eri mallia Koristellaan tusseilla
 3. Mini luova pakkaus
  Prinsessat, 1 set
  3,70 €
  Materiaalipakkaus rakennuspalikoiden tekoon vahvasta kartongista, jossa esipainetut kuviot. Koristellaan tusseilla. Mukana ohjeet. Sisältö: 3 arkkia esipainettua kartonkia, 2 minitussia ja kaksipuolista teippiä
 4. Painettu taulupohja
  merenneidot, koko 20x20 cm, 280 g, valkoinen, 2 kpl/ 1 pk...
  6,70 €
  Puuvillakangas kiinnitetty niiteillä taustapuolelta. Pakkauksessa erilaista painettua kuviota

Tuotteet 1-36 / 165

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi