Säästä jopa 80% tämän kesän alessa. Katso tarjoukset omaan ja lasten tekemiseen täältä.
Luova oppiminen

4. Itsetuntemus

Aktiviteeteissa, joissa lapsen täytyy käyttää valmiuksiaan ymmärtää itseään sekä uskaltaa tehdä itsenäisiä valintoja ja päätöksiä, vaikka hän on yksin mielipiteensä kanssa.
On kykyä ymmärtää itseään sekä toimia ja tehdä päätöksiä, jotka sopivat heitä kulloinkin ympäröivään tilaan.
Tätä tapahtuu kun lapsi käyttää laajaa valikoimaa erilaisia materiaaleja, esim. liituja, papereita, kartonkeja, helmiä, vesivärejä jne. saavuttaakseen jotain, joka ilmaisee hänen omaa persoonaansa.


10 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
  1. Inspiration: v14540 Elävää ja värikästä taidetta
    Lasten tilantaju ja itsetuntemus kehittyy tässä luovassa projektissa, jossa he yhdistävät digitaalisia kuvia maalaukseen ja taulupohjaan. Lapset oppivat yhdistämään erilaisia kuvia monin tavoin. Kun lapset työskentelevät omakuvien parissa, jotka sisältää itseironiaa ja huumoria, he tulevat enemmän tietoisiksi siitä, kuinka niitä voi käyttää luovasti oman itsetuntemuksen kehittämiseen.
  2. Inspiration: v12342 Silkkimassaa kollaasikehyksillä
    Lisää lasten itsetuntemusta ja tilantajua tämän luovan projektin avulla, jossa lapset muotoilevat oman kuvansa ja sekoittelevat värejä. Lasten tekemä omakuva lisää heidän itsetuntemusta - ja samalla he tutustuvat oman ihon, silmien ja hiusten väriin. Tämä myös havainnoillistaa sen, kuinka lapset näkevät ja käsittävät itsensä. Lasten tilantaju lisääntyy heidän muotoillessaan kuvaa ja sekoitellessa muovailumassoja saadakseen oikean värin. He myös oppivat kuinka eri värit reagoivat keskenään.

10 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi