TOIMITUSMAKSU 0 EUROA: kun tilaat nyt vähintään 25 eurolla!
Luovien projektien tavoitteet

Hemmottele hyönteisiä

Hyönteishotelli

Anna hyönteisten muuttaa hyönteishotelliin tai B&B majoitukseen! Luonto tarvitsee hyönteisiä ja niiden määrä Euroopassa vähenee voimakkaasti. Tarjoa niille erinomainen paikka, johon he voivat laskea munat ja toukat. Sieltä hyönteiset palaavat pölyttämään, sekä ne ovat ravinnonlähde monille linnuille. Aseta hyönteishotelli/ B&B ulos ja anna lasten maalata ne Plus Color askartelumaaleilla (katso sivu 5). Voit levittää maalin päälle vielä säänkestävän lakan. Ja pidä silmällä vierailijoita.

Tiesitkö tätä

Hyönteisillä on suosikkivärit: Keltaisissa ja valkoisissa kukissa vierailevat erityisesti mehiläiset, kovakuoriaiset, ampiaiset ja kärpäset. Pinkit kukat houkuttelevat perhosia ja mehiläiset ovat erityisen ihastuneita sinisiin kukkiin. Anna lasten värittää kukat, sudenkorennot ja perhoset samalla, kun kerrot esimerkiksi pölyttämisestä.

Jättihyönteisiä Foam Clay- helmimassasta

Katso kirjoista ja internetistä miltä hyönteiset näyttävät, mitä ne syövät ja mikä niiden uhka on. Lapset voivat tehdä heidän omat hyönteiset Foam Clay- helmimassa paketin tuotteista, päällystämällä styroxtuote Foam Clay:lla ja lisäämällä jalat ja tuntosarvet askartelupunoksesta. Pakkaus sisältää kaikki projektiin tarvittavat tuotteet - ja enemmän.

Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi