Kangastilkuista tehdyt pupupussit

Kangastilkuista tehdyt pupupussit

Inspiraatio: 15332

Mistä: 2,60 €

Mihin: 211,74 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,60 €

Mihin: 211,74 €

Tämä pupupussi on tehty kahdesta pussista, joka kiinnitetään solmimalla korvat yhteen. Sitä voidaan käyttää hedelmäpussina, tuttipussina jne.
Guide step 1
Step 1.
Tulosta kaava, joka on erillisenä PDF-tiedostona tällä sivulla. Taita kangas kahtia. Laita kaksi kaavan sivua peräkkäin yhteen ja leikkaa irti. Laita koottu kaava kahteen kertaan taitetun kankaan päälle ja leikkaa irti 7mm saumavaralla. Toista sama toisella erikuvioisella kankaalla. Sinulla on nyt yhteensä 4 palaa kangasta.
Guide step 2
Step 2.
Laita kaksi eri kuvioista palaa kangasta toistensa päälle (oikeat puolet vastakkain). Ompele yhteen korvien kohdalta. Toista sama kahdelle muulle kassin osalle.
Guide step 3
Step 3.
Avaa kassit ja laita saman kuvioiset kankaat toistensa päälle molemmilta puolilta (ulkopuoli ulkopuolta vasten) siten, että ommellut korvat on molemmilla puolilla. Ompele nyt yhteen, mutta jätä sivuun aukko, josta voit kääntää sisäpuolen ulkopuolelle. Jos haluat piilottaa aukon, aukon pitää olla siinä kuvioidussa kankaassa, jonka haluat olevan sisäpuoli.
Guide step 4
Step 4.
Leikkaa korvien kärjet ja muut terävät reunat pussin reunoista. Leikkaa lovia neljään kulmaan.
Guide step 5
Step 5.
Käännä pussi aukosta sisäpuoli ylöspäin. Voit käyttää tikkua, siveltimen kärkeä tai neulepuikkoa apuna. Silitä pussi, jotta saat reunoista siistit.
Guide step 6
Step 6.
Ompele aukot yhteen käsin.
Guide step 7
Step 7.
Lisää silmät ja nenä tekstiilitussilla ja kiinnitä silittämällä.
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen