Ravistuskortti käsintehdystä paperista

Ravistuskortti käsintehdystä paperista

Inspiraatio: 15593

Mistä: 1,95 €

Mihin: 1 209,79 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 1 209,79 €

Tee oma onnittelukortti ruusukuviolla, joka on koristeltu käsintehdyllä paperilla, kimalteilla ja leimatulla tekstillä sekä tee kirjekuori käsintehdystä paperista.
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa pala valkoisesta kartongista ja käsintehdystä paperista. Tee paloista saman kokoiset, mutta leikkaa ne 7 mm pienemmäksi kuin mitä varsinainen korttipohja on. Kiinnitä palat yhteen kaksipuoleisella teipillä. Kartongin tarkoitus on vahvistaa käsintehtyä paperia.
Guide step 2
Step 2.
Leikkaa sydän kuvioleikkurilla. Käytä leikkaamiseen neljänneksi suurinta kuvioterää. Kokoa seuraavalla tavalla: "Cutting Mat" leikkuulevy alimmaiseksi, kartonki/paperi, kuvioterä leikkuu puoli alaspäin ja päällimmäiseksi "Platform" leikkuualusta. Pystyt säätelemään puristusta koneen sivusta.
Guide step 3
Step 3.
Aseta leikattu kartonginpala kortin etuosaan ja merkitse kynällä pieniä pisteitä siihen kohtaan kartonkia, johon haluat sydämen tulevan.
Guide step 4
Step 4.
Leikkaa palat 3D kohoteipistä ja kiinnitä ne leikatun sydänkartongin taakse reunoja pitkin. Leikkaa voimakalvosta sydäntä isompi nelikulmainen pala. Kiinnitä se kartongin taakse kaksipuoleisella teipillä.
Guide step 5
Step 5.
Leikkaa sydämenmuotoinen kehys 3D kohotarrasta kuvioleikkurilla asettamalla kolmanneksi suurin terä neljänneksi suurimman sisään. Kiinnitä kuvioterät toisiinsa teipin avulla, etteivät ne liu'u paikaltaan.
Guide step 6
Step 6.
Kiinnitä 3D kohotarrasta tehty sydänkehys keskelle onnittelukorttia. Varmista, että kehys on kohdistettu aikaisempien merkkien mukaan. Ripottele kimalletta ja paljetteja kehyksen sisälle.
Guide step 7
Step 7.
Poista suojateippi sydänkehyksestä ja kartongin takana olevasta kaksipuoleisesta teipistä. Aseta kartonki onnittelukortin päälle. Nyt kimalle ja paljetit on suljettu voimakalvon taakse.
Guide step 8
Step 8.
Kiinnitä valitsemasi silikonileimasin akryylipalikkaan. Taputa leimasintyynyä leimasimelle kunnes koko teksti on musteen peitossa.
Guide step 9
Step 9.
Leimaa teksti heti kartonkiin ja leikkaa irti.
Guide step 10
Step 10.
Kiinnitä leikattu teksti kortin etuosaan 3D -tarratyynyillä.
Guide step 11
Step 11.
Tee kirjekuori käsintehdystä paperista nuuttausalustan avulla. Tarkista nuuttausalustasta mittataulukko ja valitse kortin ja kirjekuoren koko. Tässä ideassa meillä on 21 x 21 cm kokoinen paperi. Aseta paperi mittataulukon vasemmalla puolella olevaa uraa pitkin kohtaan 8.8. Nuuttaa ura vinottain. Toista toisella puolella.
Guide step 12
Step 12.
Anna yhden uran seurata kohtaa "Score Guide" ja nuuttaa kaksi viimeistä sivua.
Guide step 13
Step 13.
Leikkaa lovet kohtiin, jossa urat ylittävät toisensa, joko saksilla tai mukana tulevalla lävistäjällä. Lävistä lävistäjällä myös kulmat.
Guide step 14
Step 14.
Voit kiinnittää "postimerkit" kirjekuoreen, jos et aio lähettää sitä postitse. Jos paperi on pehmeää, käytä kaksipuoleista teippiä liiman sijaan.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Nuuttausalusta, , 1kpl

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen