Palli nahkapaperista

Palli nahkapaperista

Inspiration: 15199

Mistä: 5,95 €

Mihin: 610,60 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 5,95 €

Mihin: 610,60 €

Tämä nahkapaperipallin sisällä on pellavakuutio, joka on täytetty styroxrakeilla. Valmis palli on n. 50x50cm kokoinen.
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa kuusi palaa nahkapaperia ja pellavakangasta, kaikki kokoa 50x50cm. Ole erittäin tarkka kokojen kanssa ja varmista, että kaikki palat ovat suoria.
Guide step 2
Step 2.
Ompele pellavan palat yhteen kuution muotoon. Jätä 15cm kokoinen aukko yhteen sivuun. Käännä ylösalaisin.
Guide step 3
Step 3.
Laita nahkapaperipalat vesiämpäriin. Ota ne pois ja anna kuivua. Nyt paperi on pehmeämpää ja helpompi työstää. Lisäksi lopputulos on rustiikkisempi.
Guide step 4
Step 4.
Ompele nahkapaperipalat yhteen ompelukoneella, ulkopuoli ulkopuolta vasten. Pidä palat kiinni toisissaan minipyykkipoikien avulla. Ompele nro. 4 silmukan pituudella. Jätä saumavara 1cm. Varmista, että silmukat eivät ole liian pieniä kun päättelet ompelua ompelemalla taaksepäin, jotta nahkapaperi ei repeä. Ompele nahkapaperin palat ensin jonoksi yhteen ja sen jälkeen yhdistä ensimmäinen ja viimeinen pala. Ompele kaksi viimeistä palaa, viimeinen pala vain kolmelta sivulta.
Guide step 5
Step 5.
Laita pellavakuutio nahkapaperikuution sisään. Varmista, että se mahtuu kaikista kulmista. Työnnä kartongista tehty suppilo pussiin ja varmista saumat maalarinteipillä. Täytä pellavakuutio styroxrakeilla. Ravista, jotta rakeet levittyvät tasaisesti. Käytä koko 100l rakeita tämän kokoiseen kuutioon.
Guide step 6
Step 6.
Jätä 1cm saumavara ja ompele pellavakuution sauma kiinni käsin. Lopuksi ompele nahkapaperin viimeinen sivu kiinni ompelukoneella.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen