Askartelukurssit

Askarruttaja järjestää sekä koululaisille että aikuisille askartelukerhoja Variston Sinellin tiloissa. 
Kerhoryhmät keväälle 2019 ovat täynnä. Lue lisää kerhoista www.askarruttaja.fi


 

OHJATUT ASKARTELUSYNTTÄRIT

Luovaa ja hauskaa ohjelmaa lastenkutsuille!

Tiesitkö, että Variston Sinellin viihtyisissä kurssitiloissa järjestetään askartelusynttäreitä? Askarruttaja tuo kaikki askartelumateriaalit ja ohjaa askartelun lapsille. Kaksituntisten synttäreiden pääpaino on askartelussa, mutta yleensä perhe tuo mukanaan synttäriherkkuja syötäväksi askartelun jälkeen. Askartelusynttärit voi tilata myös kotiinne tai muuhun valitsemaanne juhlapaikkaan (pääkaupunkiseutu).

Synttärisankari vanhempineen sopii Askarruttajan kanssa juhliinne ja juhlijoiden ikään sopivan askartelun! Valmis askartelu on mukava kotiin vietävä kaikille osallistujille!  Askarteluksi sopii esimerkiksi kangaspenaalin tai frisbeen koristelu, kutistemuoviriipukset, massaeläinten tai -hyönteisten teko tai vuodenaikaan ja juhlasesonkiin sopiva askartelu (Halloween, pääsiäinen, vappu, joulu).

Lue lisää ja ota yhteyttä: www.askarruttaja.fi


 

ASKARRUTTAJAN KESÄLEIRIT 2019 KOULULAISILLE

Tule viettämään mukava kesäviikko askartelun parissa!

 

Askarruttaja järjesti kesällä 2018 askarteluleirin Vantaalla. Osallistujia oli runsaasti, eivätkä kaikki mahtuneet mukaan. Kesällä 2019 Askarruttaja tarjoaakin kaksi kesäleiriä – tällä kertaa Helsingin puolella Pakilassa!

 

Leiri 1: ma 3.6.- pe 7.6. 2019 hinta 195€

Leiri 2: ma 17.6.- to 20.6.2019 hinta 158€

 

Leirillä järjestetään varsinaista askarteluohjelmaa klo 9-14, minkä jälkeen on mahdollista jäädä piirtelemään, pelaamaan lautapelejä tai muuten oleilemaan leiritiloihin klo 16 asti

Leirillä askartelemme monipuolisesti erilaisilla tekniikoilla ja materiaaleilla. Viime kesänä toteutimme 29 erilaista askarteluprojektia viiden päivän aikana!

Teemme mm. koruja, massatöitä, maalausta, punontaa ja erilaisia paperiaskarteluja. Säiden salliessa osa askarteluista toteutetaan ulkona. Kaikki materiaalit ja välineet sisältyvät leirin hintaan. Leirille tuodaan omat eväät. Hintaan ei sisälly vakuutusta.

Leirit soveltuvat syksyllä 2.-7.luokalle meneville koululaisille.

Leiritilana on Pakinkylän VPK:n talo Pakilassa (Pakilantie 64, 00660 Helsinki). Paikka sijaitsee Kehä I:n tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tavoitekoko leiriryhmille on 15 lasta per leiri. Leirien toteutuminen edellyttää, että saamme kummallekin riittävästi tulijoita.

Ilmoittautuminen tästä:

Lisätietoja: Leirin ohjaaja Piia Kinnunen, piia.kinnunen@askarruttaja.fi, 0505453395