Askartelusetti Mini

1 Pkk, Merirosvoalus Munakennosta
#977433
#977433
0% of 100
0
5
3,99 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Sisältö: Sticky Basea, Silk Clay:ta kahdessa eri värissä, puuhelmiä, tarrataustaisia liikkuvia silmiä, puutikkuja, puuvillanyöriä ja 1 arkki raidallista paperia. Kaava on pakkauksen sisällä..

Materiaalipakkaus merirosvoaluksen ja hahmojen tekoon Silk Clay:sta. Työssä käytetään myös tuotteen pakkausta. Tarvitset oman tyhjän kananmunakennon. Mukana ohjeet..

Pakkauksessa tulevien materiaalien lisäksi tarvitset tyhjän munakennon ja sakset. Aloita leikkaamalla munakenno niin, että sinulla on yksi osa, josta tehdä merirosvolaiva ja kaksi yksittäistä kuppia (yksi merirosvoa varten ja toinen tähystystornia). Kiinnitä tikku laivan pohjaan ja liima se kiinni Sticky Basella vastakkaiselta puolelta. Taita raidallinen paperi puoliksi ja leikkaa kaksi reikää. Pujota tikku paperin reikien läpi, jolloin paperista muodostuu purje. Pujota yksi kuppi purjeen yläpuolella olevasta tikusta läpi ja liimaa paikalleen, jotta se ei liu'u alaspäin. Leikkaa kuvat pakkauksen sisäpuolelta ja liimaa merirosvolippu maston yläosaan. Liimaa muut liput nauhaan, joka sidotaan mastosta laivaan ja munakennon pohjan ympärille. Lopuksi, muotoile merirosvon vartalo toisen munakennon ympäri Silk Clay:lla ja hattu puuhelmen ympärille, kiinnitä kaksi liikuvaa silmää kasvojen muodostamiseksi. Kiinnitä pää vartaloon Sticky Base:n palalla..

Tämän pakkauksen ideana on inspiroida lapsia 'luovaan kierrätämiseen' ja uudelleenkäyttämään tyhjiä kotoa löytyviä pakkauksia (WC-rullia, maitopurkkeja, munakennoja jne.) ja tuotteen omaa pakkausta. Lasten luovuudella ja mielikuvituksella ne muuttuvat hauskoiksi hahmoiksi. Luovan prosessin ja sen jälkeisen leikin avulla pakkaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden puhua ja oppia kuinka voimme kierrättää. Lapset oppivat, että luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen voidaan muuttaa tavalliset kodin roskat ja askartelumateriaalit uudeksi esineeksi, kuten upeaksi hahmoksi, leluksi jne. Tämä inspiroi lapsia näkemään asioita uudelle tavalla ja käyttämään tuotteita luovasti sen sijaan, että ne heittää pois.

Lisätietoja
Tuote#:977433
BrändiCreativ Company
Yksikköpkk
TeemaBasis
EAN5712854421508
Ikäsuositus5-vuotta +
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 1 pkk
Aihe/muoto Merirosvoalus munakennosta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Askartelusetti Mini, Merirosvoalus munakennosta, 1pkk/ 1 pkt
Arviosi
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
Varoitus. Pitkä johto. Kuristumisvaara. Pieniä osia. Tukehtumisvaara. Käytä aikuisen valvonnassa.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi