Askartelusetti Mini

1 Pkk, Pomppiva Ampiainen Wc-paperirullasta
#977435
#977435
0% of 100
0
10
3,99 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Sisältö: askartelupunoksia, pom-pomeja, puuvillanyöriä, metalliliittimiä, tarrataustaisia softisympyröitä, tarrataustaisia liikkuvia silmiä, muovihelmiä ja kimalleliimaa..

Materiaalipakkaus pomppivan ampiaisen tekemiseen. Leikkaa ampiaiselle siivet pakkauksesta. Lisäksi tarvitset tyhjän wc-paperirullan. Mukana ohjeet..

Pakkauksen mukana tulevien materiaalien lisäksi tarvitset myös WC-paperirullia, lävistäjää ja sakset. Aloita kiertämällä askartelupunokset WC-rullien ympärille, ampiaisen raitojen muodostamiseksi. Tee kaksi reikää mehiläisen raitojen yläpuolelle ja yksi yläreunaan - pyydä tarvittaessa aikuisen apua. Sen jälkeen, leikkaa siivet pakkauksen sisäpuolelta ja taita ne puoliksi. Saadaksesi siivet lepattamaan, aseta pala narua jokaisen siiven väliin niin, että ne ovat linjassa toistensa kanssa. Tee reikä lävistäjällä tai saksilla ja kiinnitä siivet pakkauksen mukana tulevilla narulla, helmillä ja haaraniiteillä. Koristele mehiläinen lopuksi kimalleliimalla, liikuvilla silmillä ja softis ympyröillä. Tee tuntosarvet askartelupunoksesta, pompomeista ja softis ympyröillä..

Tämän pakkauksen ideana on inspiroida lapsia 'luovaan kierrätämiseen' ja uudelleenkäyttämään tyhjiä kotoa löytyviä pakkauksia (WC-rullia, maitopurkkeja, munakennoja jne.) ja tuotteen omaa pakkausta. Lasten luovuudella ja mielikuvituksella ne muuttuvat hauskoiksi hahmoiksi. Luovan prosessin ja sen jälkeisen leikin avulla pakkaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden puhua ja oppia kuinka voimme kierrättää. Lapset oppivat, että luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen voidaan muuttaa tavalliset kodin roskat ja askartelumateriaalit uudeksi esineeksi, kuten upeaksi hahmoksi, leluksi jne. Tämä inspiroi lapsia näkemään asioita uudelle tavalla ja käyttämään tuotteita luovasti sen sijaan, että ne heittää pois.

Lisätietoja
Tuote#:977435
BrändiCreativ Company
Yksikköpkk
TeemaBasis
EAN5712854421546
Ikäsuositus5-vuotta +
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 1 pkk
Aihe/muoto Pomppiva ampiainen wc-paperirullasta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Askartelusetti Mini, Pomppiva ampiainen wc-paperirullasta, 1pkk/ 1 pkt
Arviosi
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
Varoitus. Pitkä johto. Kuristumisvaara. Pieniä osia. Tukehtumisvaara. Käytä aikuisen valvonnassa.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi