Avoimet työpaikat

 

MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄ SINELLI ISO OMENAAN

 

Askartelun ja käsillä tekemisen erikoisliike Sinelli hakee lisää vahvistusta mahtavaan ammattitaitoiseen porukkaan. Etsimme myymälätiimiimme vahvistusta kokopäiväisestä myymälätyöntekijästä mm. toteuttamaan iloista ja ammattitaitoista asiakaspalvelutyötä ja ideoimaan yhdessä asiakkaiden kanssa luovia ratkaisuja askartelutuotteidemme maailmassa Omaatko Sinä vankan kokemuksen erityiskaupan alalta, oletko loistava tiimipelaaja ja yhteen hiileen puhaltaja? Uskallatko ottaa vastuuta kannettavaksi ja olet myös valmis tuomaan myymälämme ulkoasuun oman kortesi kekoon?

 

Tässä työssä pääset työskentelemään luovien ja innostuneiden ihmisten kanssa, sekä jakamaan omia ideoitasi kaupallisten tavoitteidemme toteuttamiseksi. Työnantajasi arvostaa työpanostasi ja osaamistasi, kannustaa arjen tekemisessä. Toimit myymäläpäällikön alaisuudessa yhdessä luovien kollegoiden kanssa.

Työt alkavat 1. marraskuuta 2018. Työsuhde on vakituinen, kokopäiväinen, työvuorojen asettuessa kauppakeskus Iso Omenan aukioloaikojen mukaisesti. Noudatamme palkkauksessa ja työsopimuksessa Kaupan alan työehtosopimusta.

 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tyopaikat@sinelli.fi.  Lisätietoja tehtävästä edellä mainitusta sähköpostista tai puhelimitse: 
Katja Vattulainen p. 040 558 4515.