Bandanoista tehty mekko

SKU#:
v14622

Bandanoista tehty mekko

SKU#:
v14622

Tämä tyttöjen mekko (n. 4-6-vuotiaille) on tehty kahdesta bandanasta. Mekon yläosaan on tehty taitos, jonka sisältä on pujotettu koristenauhaa olkaimiksi. Röyhelöreuna on tehty valkoisesta puuvillakankaasta ja ommeltu kiinni mekon alaosaan.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Bandanoista tehty mekko
Bandanoista tehty mekko

Varastossa 

2,60 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Tarvitset kaksi bandanaa mekkoon; yksi etupuolelle ja toinen takaosaksi. Leikkaa irti kaksi vastakkaista kulmaa 'käsiaukoiksi' ( 2 tasakylkistä kolmiota, jonka sivu on 6 cm). Tee reunoihin taitokset ja ompele ne kiinni. Aseta bandanat oikeat puolet vastakkain ja ompele ne yhteen vastakkaisista reunoista. Taita yläreuna edestä ja takaa ja ompele yhteen. Olkaimet; pujota 100cm koristenauhaa molempien taitosten sisältä.
  Guide step %d
  2
  Röyhelöreunus: Leikkaa 200x14cm pitkä pätkä valkoista puuvillakangasta (voit käyttää kankaan hulpiota röyhelön alareunana, jotta sinun ei tarvitse kääntää alareunaa). Ompele yhteen renkaan muotoiseksi. Ompele renkaan toinen pitkä sivu pitkillä pistoilla. Kiristä sauma tehdäksesi röyhelö. Rypytä tasaisesti ja ompele röyhelöreunus kiinni mekkoon- oikeat puolet vastakkain.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi