DIY-kits

Haluaisitko lisää rentouttavia luovia hetkiä arkeesi? Erilaiset luovat DIY-pakkauksemme sekä innostavat askartelutarvikkeita sisältävät laatikot tekevät luovien projektien aloittamisesta helppoa sinulle ja koko perheelle. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaisella jotakin, aikuisista lapsiin ja aloittelijoista kokenempiin askartelijoihin. Aloita luovat puuhat heti - helposti!

Askartelusettien avulla on helppo olla luova

Haluatko aloittaa luovan projektin, mutta et tiedä miten? Silloin aloittelijan askartelusetti saattaa sopia sinulle täydellisesti. Askartelusettejä on paljon erilaisiin luoviin puuhiin. Askartelusetti sisältää yleensä runsaasti erilaisia materiaaleja. Askartelusetin ostaminen on helppo tapa aloittaa uusi harrastus. Pakkaus sisältää yleensä kaikki tarvittavat materiaalit mukaviin, luoviin puuhiin.

Tarjoamme Sinulle laajan valikoiman askartelusettejä – minipakkauksista maxipakkauksiin sekä suosittuja aloittelijan askartelusettejä. Löydät sopivia settejä jokaiseen makuun. Askartelusettejä on lapsille sekä aikuisille, ja pakkauksen sisällön avulla on helppo aloittaa luovat puuhat.

Askartelusetit sopivat kaikille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi askartelija. Kokeneemmat askartelijat voivat heittäytyä settien avulla suoraan luoviin puuhiin. Aloittelijoille askarteluseteistä löytyy selkeät vaihe-vaiheelta ohjeet, joiden avulla onnistuminen on helppoa.

 

Luovaa puuhaa koko perheelle

Luovat puuhat tuovat perheen yhteen. Sekä lapset että aikuiset nauttivat vaikka leikkaamisesta ja liimaamisesta.

Viikonloppuisin tai juhlapyhinä on aina hauska kokoontua luovien puuhien ääreen. Askartelusetit sopivat näihin hetkiin täydellisesti. Voit hyödyntää askartelusettejä tai miniaskartelusettejä, jotka on suunniteltu jotakin tiettyä sesonkia varten. Joulun lähestyessä parasta puuhaa on vaikka enkelien ja tonttujen valmistaminen. Se nostattaa joulutunnelmaa, ja voit samalla nauttia hieman jouluisia herkkuja. Askartelusettien avulla on helppo luoda tunnelmallisia, luovia hetkiä perheen kanssa. Pakkaus saattaa innostaa tekemään muitakin luovia puuhia. Kun olet aloittanut luovat puuhat, voi olla vaikea lopettaa.

Jos perheesi on innostunut askartelusta, askarteluseteistä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja luoviin askareisiin. Voitte sisustaa ja koristella persoonallisen kodin luovilla töillä. Joulun aikaan voitte valmistaa vaikka koristeita joulukuuseen.

 

Askartelusettejä moniin eri tilanteisiin

Meiltä löydät askartelusettejä eri sesonkeihin, kuten jouluun ja pääsiäiseen tai eri teemoilla, kuten luonto ja eläimet. Runsaasta askartelusettien valikoimasta löydät esim. mini- ja maxiaskartelusettejä ja aloittelijan askartelusettejä. Setit sisältävät kaikki materiaalit mitä tarvitset kuhunkin luovaan projektiin. Joissakin askarteluseteissä on enemmän materiaalia kuin toisissa, pakkauksen sisältö riippuu projektista.

Saatavilla on monenlaisia erilaisia askartelusettejä, joiden sisältö vaihtelee. Ne voivat sisältää huopaa, helmiä, kangasta, värikyniä ja paljon muuta. Jotkut askartelusetit sisältävät idean, jonka voit toteuttaa juuri askartelusetin tuotteilla. Toiset pakkaukset sisältävät taas paljon jännittäviä materiaaleja, joiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen.

Valinnanvaraa askarteluseteissä ja -pakkauksissa siis riittää. Aloittelijan askartelusetti, joka sisältää selkeät vaihe-vaiheelta ohjeet, voi olla hyvä lähtökohta jos olet aloittelija. Sellainen askartelusetti, jossa on paljon erilaisia tuotteita, voi haastaa sinua luovuuteen eri tavalla. Sen avulla voit tutustua erilaisiin materiaaleihin ja keksiä omia luovia ideoita.

 

Askartelusettejä arkeen ja juhlapyhiin

Koti, joka on sisustettu DIY-projektien avulla, on aina viihtyisä. Itse tehtyjen esineiden tai taideteosten avulla sisustettu koti on persoonallinen ja uniikki. Erilaiset askartelusetit tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia kauniin kodin sisustamiseen. Koko perhe voi osallistua näihin luoviin puuhiin.

Kuten aiemmin mainitsimme, askartelusettejä on saatavana paljon erilaisia. Voit hankkia settejä, jotka on suunniteltu johonkin sesonkiin tai teemaan. Jouluisista askarteluseteistä voit valmistaa erilaisia kauniita koristeita kotiin tai joulukuuseen. Myös pääsiäisaskarteluun löytyy omia settejä. Näistä seteistä riittää koko perheelle hauskaa yhteistä tekemistä lomilla.

Meiltä löydät toki askartelusettejä muuhunkin kuin joulu- ja pääsiäisaskarteluun. Löydät uutta askartelupuuhaa vaikka joka päivälle. Jos sinulla on askartelusetti, jossa on paljon erilaisia luovia materiaaleja, sinun tarvitsee vain tutkia materiaaleja ja antaa luovuutesi ottaa vallan. Mahdollisuudet luoda jotain erityistä ja täysin ainutlaatuista ovat lähes rajattomat.

 

Askartelusettejä sekä suuriin että pieniin projekteihin

Etsitkö pientä ja mukavaa projektia viikonloppuaamuun vai projektia, johon voit uppoutua tunneiksi? Askarteluseteistä löydät monenlaisia vaihtoehtoja sekä pieniin että suuriin projekteihin. Settejä on helppo käyttää, joten ne sopivat sekä vasta-alkajille että kokeneemmille askartelijoille.

Jos tunnet jonkun, joka tykkää DIY-projekteista, askartelusetit ovat myös loistavia lahjoja. Voit antaa lahjaksi myös askartelusetin avulla tekemäsi kauniin esineen tai taideteoksen. Itse tehdyt lahjat ovat aina persoonallisia ja koskettavat lahjansaajaa.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan uuden luovan projektin, askartelusetti on helppo tapa aloittaa. Jos kaipaa lisää ideoita ja inspiraatiota niin meiltä löydät tuhansia ideoita erilaisiin projekteihin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi