Luovat aloituspakkaukset

Kaipaatko luovuutta, tekemiseen uppoutumista ja uuden oppimista yhdessä ja samassa paketissa? Tutustu aloittelija- ja askartelupaketteihimme, jotka sopivat kaikille, jotka haluavat kokeilla uutta harrastusta tai oppia uuden tekniikan. Olemme koonneet laatikoihin kaikki tarvitsemasi materiaalit, jotta voit helposti aloittaa kauniiden ja käytännöllisten asioiden askartelun alusta.

Luovat aloituspakkaukset
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
  • Kategoriat
  • Suodattimet
  • Järjestä

15 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

15 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

LUOVUUTEEN SISÄLTYVÄT askartelusarjat

Tarvitsetko luovaa tekemistä arkielämässäsi, viikonloppuisin tai juhlapyhien aikaan? Kokeile myös jännittäviä tee se itse -pakkauksiamme, joissa opit uusia tekniikoita, imeydyt itseesi ja pääset luovuutesi valloilleen yhdessä pakkauksessa. Jokainen pakkaus sisältää kaiken tarvittavan yhteen luovaan projektiin – ja kaikki tuotteet on valittu huolellisesti ja yhdistetty, joten voit käyttää vähemmän aikaa tarvikkeiden etsimiseen ja enemmän luomiseen. Esityöstä voi nopeasti tulla iso työ, joten et voi koskaan aloittaa monia unelmiesi tee-se-itse-projekteja. Uskomme kuitenkin, että luovuuden on aina oltava helppoa ja mutkatonta – ja tässä ovat tee-se-itse-pakettimme ja aloituspakettimme. Ne sisältävät kaikki tarvittavat askartelutarvikkeet ja ohjeet, joten voit aloittaa luovien puuhiesi tekemisen helposti alusta loppuun.

Mutta entä jos et tiedä tarkkaan, mitä luovaa puuhaa haluat kokeilla ensin? Onneksi meillä on paljon erilaisia tee-se-itse-, aloitus- ja oppimissarjoja, joten löydät varmasti itsellesi ja luovalle uteliaisuudellesi sopivan vaihtoehdon. Haluaisitko kutoa omat riippuvat koristeesi, tehdä kukkia kreppipaperista vai maalata ne vesiväreillä?

ALOITUSPAKKAUS TÄYNNÄ OPPIMISTA

Milloin viimeksi istut ja opit uutta, kokeilit uutta tekniikkaa tai aloitit uuden harrastuksen? Aikana, jolloin kaiken on toimittava todella nopeasti, hiljaisen vaimennuksen ja intiimiyden tarve on vain kasvanut – ja tämä tekee askartelulaatikoista, kuten oppimispakkauksistamme, erittäin suosittuja. Näillä välineillä uppoudut täysin luovaan projektiin ja koet tyhjästä tehtävän tekemisen ilon. Se olisi yleensä vaikeaa kiireisenä työpäivänä, joka on täynnä käytännöllisiä tehtäviä ja aktiviteetteja. Aloituspakkauksemme on tehty kaikille, jotka haluavat palata takaisin käsityöperinteisiin ja tehdä kauniita ja käytännöllisiä asioita alusta alkaen. Joskus se saattaa näyttää monimutkaiselta, mutta todellisuudessa useimmat vanhat käsityöt ovat melko yksinkertaisia – koska aloituspakkauksemme opettavat sinulle perustekniikat ja opastavat sinua koko matkan alusta loppuun. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut rakentaja, voit helposti oppia uuden tekniikan monilla aloituspakkauksillamme.

MUKAVILLA HETKILLÄ TÄYTETYT TOIMINNOT

Luovuuden ilo ei ole vain sinun juttusi – monet askartelu- ja aloituspakkaustemme avulla luot todellisen perheesi laatuajan. Sekä lapset että aikuiset voivat kokea tyyntä, imukykyä ja ajattelua erilaisissa askartelulaatikoissamme. Etenkin viikonloppuisin ja loma-aikoina koko perhe voi kokoontua luovaan puuhaan. Kokeile tee se itse -pakkauksiamme, jotka sopivat tulevaan lomaan. Joulun lähestyessä voit leikata ja liimata klassisia joulukoristeita, ja pääsiäisenä voit tehdä pääsiäispupuja, pääsiäispupuja ja pääsiäismunia.

Tutustu askartelusarjoihimme , joiden avulla voit tehdä paljon koriste-esineitä rakastettuihin juhlapyhiin.

TEE-SE-ITSE-PROJEKTIT TÄYNNÄ PERSOONALLISUUTTA

Mitä tee se itse tarkoittaa? Sana näkyy nykyään kaikkialla, erityisesti luovissa ympyröissä, joissa siitä on lähes tullut kiinteä osa sanastoa. Tee-se-itse on lyhenne sanasta "tee-se-itse". Se tarkoittaa juuri sitä, mitä se tarkoittaa. Tätä sanaa käytetään pienissä ja suurissa harrasteprojekteissa, jotka onnistuvat ilman ammattilaisen apua. Meille luoville sieluille on suuri ilo tehdä asioita itse ja nähdä kauniit tulokset. Voit käyttää pieniä tee-se-itse-projektejasi kodin koristeina, mutta voit myös jakaa niitä läheistesi kanssa – sillä mikään ei lämmitä sydäntä paremmin kuin itse tehdyt lahjat.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi