Doodlaus terrakotalla

SKU#:
v15090

Doodlaus terrakotalla

SKU#:
v15090

On helppoa piirtää pieniä koristeita (doodlata) terrakotalle. Terrakotan karkea pinta on hieman liian kova kynän kärjelle, siksi suosittelemmekin että pinta lakataan lasille ja posliinille sopivalla decoupagelakalla ennen koristelua lasi-ja posliinitussilla.

Oma räätälöintisi
Luova idea
Doodlaus terrakotalla
Doodlaus terrakotalla

Varastossa 

4,95 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Doodlaus on piirustustyyli jossa tehdään viivoja ja kuvioita mustalla tussilla. Paperipinnat ja muut tuotteet peittyvät hitaasti tällä graafisella tyylillä. Doodlaus edellyttää tarkkuutta ja sileää pintaa, että kynä liukuu helposti. Lakkaa terrakotan karkea pinta decoupagelakalla ja anna kuivua.
  Guide step %d
  2
  Piirrä lasi-ja posliinitussilla. Tussinkärki ja väri ovat ihanteelliset doodle -tekniikalle. Valitse, haluatko peittää esineen kokonaan vai osittain. Voit aloittaa kulmasta ja jatkaa piirtämistä haluamasi verran. Anna kuivua.
  Guide step %d
  3
  Laita esine kylmään uuniin. Aseta lämpötila 160 asteeseen (älä käytä kiertoilmauunia). Kun lämpötila on saavutettu, kiinnitä tuotetta 30 minuutin ajan. Muista poistaa kumitulppa säästölippaan pohjasta, koska se ei ole lämmönkestävä.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi