Hassut Possut

SKU#:
v11119

Hassut Possut

SKU#:
v11119

Olemme leikkineet kartioilla, palloilla, silkkimassalla ja Plus Color-maalilla. Kaikki ideat ovat helppoja ja sopivat sekä lapsille että aikuisille. Liimaa osat toisiinsa liimapistoolilla ja valitse teetkö ripustettavia koristeita vai pöytäkoristeita.

Luova idea
Näin sen teet
Guide step %d
1
Muotoile silkkimassasta iso kärsä ja kiinnitä se massapalloon. Tee myös korvat ja saparo ja kiinnitä liimapistoolilla. Tee kaksi silkkimassapalloa ja leikkaa ne näyttämään sorkilta. Silkkimassa kiinnittyy kaikkiin huokoisiin pintoihin.
Guide step %d
2
Maalaa kuivunut possu Plus Color-askartelumaalilla.
Guide step %d
3
Tee valkoisesta silkkimassasta kaksi palloa ja litistä ne silmiksi. Kiinnitä niihin vielä mustat litistetyt pallot iiriksiksi.
Guide step %d
Joulukoristeita massapalloista ja kartioista.
Maalaa kaksi eri kokoista kartiota viininpunaiseksi ja käytä pienempää kartiota hattuna. Tee silkkimassasta kädet ja kiinnitä ne kartion reunoihin. Koristele maalatulla mosaiikkisydämellä tai -tähdellä. Maalaa massapalloon kasvot. Liimaa hatun alle kiharoita, kiinnitä ripustusnyöri ja liimaa sitten hattu päähän liimapistoolilla.
Guide step %d
5
Tee tonttutytöt maalatuista massapalloista, kiharoista ja maalatuista pahvikartioista. Jalkoina puumosaiikit. Taustalla olevalla nallella on maalattu massapallopää ja muu silkkimassaa. Massu on koristeltu maalatulla mosaiikilla.
Guide step %d
6
Elmo on huumorihirvi. Sen sarvet on tehty kartongista, silmät massapalloista ja turpana toimii kahdella värillä maalattu massapallo. Kaikki osat on liimattu ruskeaksi maalattuun pahvikartioon. Ripustusnyöri on punavalkoinen.
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi