Herkät mulperipaperikoristeet

Herkät mulperipaperikoristeet

Inspiraatio: 13555

Mistä: 2,60 €

Mihin: 119,04 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,60 €

Mihin: 119,04 €

Tuikkulasit on päällystetty rei'itetyllä mulperipaperilla ja kananmunahuput on tehty rei'itetystä luonnonpaperista. Reiät on tehty lävistyslaitteella.

Guide step 1
1.
Tuikkulaseihin: kiedo lasin ympärille mulperipaperia mittaamista varten. Merkitse kynällä ja leikkaa oikeaan kokoon. Yläosaan jäävä liika paperi revitään pois - katso alla.
Guide step 2
2.
Ota paperista tukeva ote ja revi paperi katkoviivan molemmin puolin. Pyyhi mahdolliset kynän jäljet pois tuikkulasiin kiinnitettävästä osasta.
Guide step 3
3.
Tee lävistyslaitteella reikiä mulperipaperiin.
Guide step 4
4.
Sivele lasille tarkoitettua decoupagelakkaa mulperipaperin toiselle puolelle.
Guide step 5
5.
Kiinnitä paperi tuikkulasiin pieni alue kerrallaan. Sivele varovasti paperin päältä kuivalla ja pehmeällä siveltimellä. Paperia voi myös kovettaa laittamalla koristellun tuikkulasiin puoleksi tunniksi uuniin 150-160°C lämpötilaan.
Guide step 6
6.
Munahuput: tulosta kaava erillisestä PDF-tiedostosta, leikkaa kaava irti ja piirrä sen ääriviivat luonnonpaperille. Revi ääriviivoja pitkin ja pyyhi kumilla paperiin mahdollisesti jääneet ääriviivat pois.
Guide step 7
7.
Tee reikiä lävistyslaitteella.
Guide step 8
8.
Ompele rei'itetty luonnonpaperi valkoisella langalla reunoistaan yhteen niin, että muodostuu kartio. Koristele valkoisella höyhenellä.
Kaava-arkki
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen