Hopeinen adventtikranssi

Hopeinen adventtikranssi

Inspiraatio: 14536

Mistä: 2,29 €

Mihin: 401,64 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,29 €

Mihin: 401,64 €

Tämä adventtikranssi on tehty kahdesta olkikranssista, jotka on päällystetty alumiiniteipillä. Neljä kynttiläpidikettä on painettu kranssiin. Kynttilät on koristeltu metallietiketeillä ja lumihiutaleilla. Näiden lisäksi kranssi on koristeltu havunneulasilla ja punotuilla tähdillä.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Adventtikranssi ja -koristeet
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Laita kaksi olkikranssia päällekkäin ja kiedo niiden ympärille metallilankaa. VINKKI: Kranssin voi koristelle alumiiniteipillä tai satiininauhalla. (Tarvitset 38 mm levyistä nauhaa 3.5 m, päällystäessäsi kranssia, jonka halkaisija on 27 cm).
Guide step 2
Step 2.
Tämä malli päällystettiin kiiltävällä alumiiniteipillä, jota patinointiin mustalla Plus Color akryylimaalilla. Tuputtele maalia tuputussiveltimen avulla ja pyyhi sitä hieman pois servetillä. Tämä antaa kranssille antiikisemman ilmeen. Anna kuivua.
Guide step 3
Step 3.
Kranssin koristelussa on käytetty oikeita havunneulasia. Kasta neulasen pää liimaan ja sirottele päälle kimalletta. Anna kuivua.
Guide step 4
Step 4.
Solmi neulaset pitkään hopeanväriseen metallilangan palaan, yhdessä lumihiutale riipusten kanssa
Guide step 5
Step 5.
Leikkaa jokaista kynttilää kohden metallilangasta pitkä pala ja taivuta se kaksinkerroin. Pujota metallietiketti ja lumihiutale riipuksia lankaan. Kiinnitä kynttilään.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen