Kuinka kiinnität silityskalvon kankaaseen tai nahkapaperiin

Kuinka kiinnität silityskalvon kankaaseen tai nahkapaperiin

Inspiraatio: 15192

Mistä: 1,84 €

Mihin: 284,54 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,84 €

Mihin: 284,54 €

Kimallekalvo on siirtokalvo, jota on helppo leikata ja silittää kiinni kankaaseen tai nahkapaperiin. Kalvo kestää konepesun.
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Silityskalvo koostuu kolmesta kerroksesta. Pohja (pehmeä) kerros on tarrataustainen. Siirtokalvo on keskellä. Päällimmäinen kerros on päällystetty paksulla muovisella suojakerroksella. Voit silittää suoraan paksun muovikerroksen päältä. Aloita leikkaamalla kuvio kalvosta. Voit silittää ainoistaan yhden kerroksen kalvoa kerrallaan: ei sovellu kerroksista koostuviin kuvioihin.
Guide step 2
Step 2.
Säädä silitysrauta villa-lämpötilalle (matala lämpö) ilman höyryä. Lämmitä kankaan pinta silittämällä n. 15 sekuntia siitä kohdasta, johon haluat kiinnittää kuvion.
Guide step 3
Step 3.
Laita kuvio lämmitetyn nahkapaperin päälle paksu suojakalvo ylöspäin. Paina kevyesti silitysraudalla n. 30 sekuntia.
Guide step 4
Step 4.
Poista paksu suojakerros ennen kuin kuvio on kokonaan jäähtynyt. Tarvittaessa laita suojakerros uudelleen alueille, jossa silityskalvo ei ole kiinnittynyt kokonaan ja silitä lisää.
Guide step 5
Step 5.
Silikalvoa voidaan käyttää kankaalle tai nahkapaperiin. Odota minimissään 24 tuntia ennen kuin peset kuvion pesukoneessa (30-40°C). Käännä kangas nurinpäin. Voidaan silittää matalalla lämpötilla (villa). Älä käytä kuivausrumpua.
Guide step 6
Step 6.
Siirtokalvoa voi leikata myös kuvioleikkurilla. Aseta kalvo kuvioterän päälle ja käännä liimakerros ylöspäin. Kiinnitä kuvio kankaaseen leikkaamiseen jälkeen aikaisempien kohtien mukaan. Kuviolävistäjät eivät sovellu kalvon leikkaamiseen, koska lävistäjät on suunniteltu paperille ja kartonkgille.
Kaava-arkki
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen