Äitienpäivälahjoja

Monella on tapana hemmotella äitiä äitienpäivänä ja voit jopa tehdä äidille lahjan itse. Meillä on monia askarteluohjeita ja ideoita DIY-lahjoihin; esimerkiksi koru ja onnittelukortti. Katso kaikki askarteluohjeet alta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laaja valikoima oppaita niille, jotka haluavat tehdä äitienpäivästä omannäköisensä

Äiti on paras, ja siksi hän ansaitsee luonnollisesti jotain erityistä äitienpäivälahjaksi. Äitienpäivä on päivä, jolloin voit ehdottomasti juhlistaa äitiäsi ja kaikkea, mitä äitisi on tehnyt sinulle, antamalla lahjaksi jotain erityistä, joka osoittaa rakkautesi äitiä kohtaan.

Äitiys on yksi maailman vaikeimmista töistä. Se alkoi heti syntymän jälkeen ja on jatkunut kokoaikaisesti tähän päivään asti, ellet ole vielä poistunut kotoa. Voit ylistää hänen ponnistelujaan antamalla yksilöllisen äitienpäivälahjan, joka on ainutlaatuinen siksi, että sinä ja rakkautesi äitiäsi kohtaan loit sen.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman äitienpäivälahjoja, joiden avulla voit osoittaa rakkautesi äitiäsi kohtaan. Lahjaideamme ja muiden kenties läheistenne välinen ero on kuitenkin se, että nämä ovat lahjoja, joita teidän on annettava itsellenne. Näin voimme varmasti lisätä persoonallista ilmettä.

Itse tehty äitienpäivälahja on takuulla suosittu äitisi kanssa, sillä mikään ei ole yhtä ihanaa kuin itse tekemäsi lahjan ostaminen.

Jos haluat tehdä äitienpäivälahjan itse, katso tästä sivusta vinkkejä luoviin lahjaideoihin. Klikkaamalla lahjavinkkejämme äitienpäiväksi löydät kattavasti ohjeita niiden tekoon.

Opas sisältää kaikki vaiheet, joiden avulla voit luoda jotain ainutlaatuisen houkuttelevaa äidillesi. Creativ Hobby -tapahtumassa olemme myös koonneet tarvitsemasi tuotteet lahjaksi, joten voit helposti ostaa kaiken kerralla tuhlaamatta aikaa oikeiden komponenttien ja materiaalien etsimiseen.

Yksilöllisen äitienpäivälahjan tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Tämän sivun lahjavinkkimme ovat täydellinen valinta luovasta työstä pitäville, jotka haluavat yllättää äitinsä jollain muulla, mutta tarvitsevat vain oikean idean siihen, mikä tämän vuoden itse tehty äitienpäivälahja on.

Miksi äitienpäivälahja kannattaa tehdä itse?

Muistat varmaan, kuinka te lastentarhan lapsena teit lahjoja, joita vanhempasi olivat iloisia joulusta, syntymäpäivistä, äitienpäivästä ja isänpäivästä. Vaikka et olisikaan enää lapsi, äitisi haluaa varmasti ostaa itse tehdyn äitienpäivälahjan.  

Äitisi haluaa varmasti vastaanottaa esineitä, jotka on luotu käsilläsi ja mielikuvituksellasi. Siksi itse tehty äitienpäivälahja on takuuvarma hitti, joka ei sovi mihinkään, mitä myymälöistä voi ostaa.

Kun teet äitienpäivälahjan itse, se kertoo, että arvostat häntä edelleen, sillä mikään ei ole sen arvoista kuin se aika, jonka käytät luovaan ilahduttamiseen.

Värikynillä ei tietenkään tarvitse tehdä savituhkakuppia tai kyseenalaista piirustusta, kuten lastentarhassa, sillä tämän sivun lukuisten ideoiden ja oppaiden avulla voit nostaa kotitekoisten äitienpäivälahjan uudelle tasolle.

Voit siis helposti valmistaa jotain, jota voidaan käyttää modernissa kotitaloudessa ja joka sopii hyvin moderniin sisustukseen. Voit myös antaa äitienpäivälahjaksi jotain sellaista, mitä äitisi oikeasti tarvitsee ja josta hän hyötyy päivittäin esimerkiksi keittiössä.

Siksi itse tehty äitienpäivälahja sopii helposti yhteen ostettujen lahjojen kanssa niin toimivuuden kuin designinkin suhteen, mutta kun teet sen itse, lahjasta tulee paljon sielukkaampi ja persoonallisempi. Loppujen lopuksi äitisi arvostaa lahjaa.

Millainen äitienpäivälahja äidilläsi pitäisi olla?

Ideoita ainutlaatuiseen äitienpäivälahjaan on monia, ja siksi sinulla onkin laaja valikoima vaihtoehtoja lahjaksi, joka sopii täydellisesti äidillesi. Mutta mitä äidilläsi on? Voi olla vaikea valita laajasta valikoimastamme, joten kannattaa ottaa se huomioon, kuten mikä tahansa muukin lahjaostos.

Aloita katsomalla, mistä äitisi oikeasti tykkää ja miten hän sisustaa kotinsa tai mitä hän käyttää päivittäin. Jos äitisi rakastaa koruja, itse tehty koru on itsestään selvä valinta. Itse tehtyä ruukkutelinettä arvostavat varmasti myös ruoanlaittoa rakastava äiti.

Jos äitisi rakastaa pieniä tai suuria pikkuesineitä ja koristeita, voit myös luoda monia kauniita ja moderneja koristeita, jotka voidaan ripustaa seinälle esimerkiksi silloin, kun se lisää persoonallisuutta ja yksilöllistä tyyliä.

Jos äidilläsi on vihreä peukalo ja hän pitää kaikesta kasvavasta, harkitse oman kukkaruukun tekemistä, joka tekee sen vihreästä sisällöstä entistäkin eloisamman.

Toisin sanoen valinnanvaraa on paljon, joten saat varmasti inspiraatiota täydellisen lahjan valintaan, jos selaat tämän sivun monia ideoita kotitekoisen äitienpäivälahjan hankkimiseen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi