Hauskat joulukortit repimällä

Hauskat joulukortit repimällä

Inspiraatio: 90101

Mistä: 1,20 €

Mihin: 150,30 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Loppu varastosta

Mistä: 1,20 €

Mihin: 150,30 €

Kartongin repiminen on hauskaa ja koukuttavaa. Hauskoja jouluisia hahmoja voi saada aikaan ihan vain kartonkia repimällä. Ja mikä hauskaa korteista tulee kaikista vähän erinäköisiä!
Guide step 1
A. JOULUPUKKI
Valitse ihonvärinen kartonki pohjaksi. Revi valkoisesta kartongista lakin reuna ja punaisesta kartongista lakki, kiinnitä nämä päällekkäin ja kortin yläosaan kaksipuolisen teipin avulla. Revi valkoisesta kartongista parta ja kiinnitä se kortin alaosaan. Siirrä sormella leimasinväriä leimasintyynystä poskiin. Revi ihonvärisestä kartongista nenä ja kiinnitä se paikoilleen 3D-tarratyynyn avulla. Kiinnitä silmät paikoilleen. Revi valkoisesta kartongista kulmakarvat, kiinnitä paikoilleen 3D-tarratyynyjen avulla. Viimeiseksi revi mustasta tai punaisesta kartongista suu ja kiinnitä paikoilleen.
Guide step 2
B. JÄÄKARHU
Valitse vaalean sininen kartonki pohjaksi. Revi valkoisesta kartongista jääkarhun vartalo, korvat ja käpälät. Revi mustasta kartongista nenä ja punaisesta kartongista sydän. Kiinnitä vartalo korttipohjaan 3D-tarratyynyjen avulla. Töpöttele leimasinväriä korviin ja nallen poskiin. Kiinnitä korvat ja nenä paikoilleen. Piirrä mustalla tusilla silmät. Kiinnitä sydän 3D-tarratyynyjen avulla. Käpälät on taitettu ja kiinnitetty osittain sydämen alle. Viimeistele kiinnittämällä Hyvää Joulua -ääriviivatarra ja piirtämällä valkoisia lumihiutaleita Uni Posca -tussilla.
Guide step 3
C. PORO

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen