Jouluhahmoja puumosaiikista

Jouluhahmoja puumosaiikista

Inspiraatio: 13331

Mistä: 3,99 €

Mihin: 762,17 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 3,99 €

Mihin: 762,17 €

Rintaneula, ripustettava koriste ja jääkaappimagneetti - kaikki hahmot on tehty puumosaiikeista, jotka on maalattu eri värisiksi. Eri kokoiset maalatut puumosaiikit on liimattu yhteen. Yksityiskohdat piirrettiin Uni Posca-tusseilla.

Guide step 1
1.
VINKKI! Tee taulupohjasta käytännöllinen alusta: päällystä se tarraliimalla ja anna kuivua. Sen jälkeen voit käyttää sitä pienten esineiden koristeluun, esine pysyy hyvin paikallaan taulupohjaan painettuna, mutta on myös helposti irrotettavissa. Säilytä taulupohja muovin sisällä käyttökertojen välillä.
Guide step 2
2.
Aseta puumosaiikkipalaset taulupohjan päälle ja maalaa ne Plus Color askartelumaalilla. Anna kuivua.
Guide step 3
3.
Piirrä yksityiskohtia Uni Posca tusseilla.
Guide step 4
4.
Kokoa puumosaiikkit haluamasi hahmon muotoon ja liimaa palat yhteen. Käytä liimapistoolia tai Clear Multi liimageeliä. Anna kuivua.
Guide step 5
5.
Kun hahmo on kuivunut kiinnitä hahmon taustaan rintaneula, magneettinappi tai joulukortti. Voit myös porata hahmoon rejän ripustusnauhaa varten.
Guide step 6
6.
Tee enkelille sädekehä kullanvärisestä metallivajerista. saat rustiikkisen lookin kun kierrät vajerin hammastikun ympäri. Poista hammastikku ja kiinnitä kehä joko mosaiikkipalojen väliin tai enkelin taustaan.
Guide step 7
Vaihtoehtoja

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen