Joulukalenteri

SKU#:
v14544

Joulukalenteri

SKU#:
v14544

Joulukalenteri on tehty isompaan rasiaan, jonka sisällä on 24 pienempää kannellista rasiaa. Kaikki rasiat on maalattu valkoisella Plus Color maalilla. Tämän jälkeen pienten rasioiden kannet on koristeltu decoupagepaperilla ja numerotarroilla.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Joulukalenteri
Joulukalenteri

Varastossa 

2,60 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Levitä 2 tai 3 kerrosta valkoista Plus Color maalia rasian ja kannen ulkoreunoille. Maalaa iso toimitusrasia kokonaan valkoiseksi. Anna maalin kuivua, jokaisen maalikerroksen välissä.
  Guide step %d
  2
  Leikkaa decoupagepaperista min. 2 cm kantta suurempi pala.
  Guide step %d
  3
  Levitä kanteen decoupagelakka (ei sisäpuolelle) ja kiinnitä decoupagepaperi.
  Guide step %d
  4
  Leikkaa decoupagepaperin lyhyemmät sivut saman pituiseksi rasian sivujen kanssa. Varmista myös, että kaikissa kulmissa on viilto. Lisää decoupagelakka ja kiinnitä sivut. Aloita pisimmästä sivusta.
  Guide step %d
  5
  Leikkaa decoupagepaperin jokaiseen kulmaan viilto ja lisää lakkaa kannen sisäpuolelle. Taita ja kiinnitä paperi. Anna kuivua.
  Guide step %d
  6
  Kiinnitä numerotarrat rasioiden kanteen. VINKKI: Asettele kaikki rasiat toimitusrasiaan ensin. Näin pystyt paremmin tarkastelemaan joulukalenterin kokonaiskuvaa
  Guide step %d
  7
  Kädensija: Tee kannen sisäpuolelle nauhan levyinen viilto askarteluveitsellä. Käännä nauha kaksinkerroin ja työnnä aukon läpi. (Käytä apuna esimerkiksi lastaa). Tee solmu ja leikkaa ylimääräinen nauha pois. (HUOM: Leikkaa 24 kpl 16,5 cm pituisia paloja 4 m rullasta).
  Guide step %d
  8
  Kun olet täyttänyt kaikki 24 pientä laatikkoa lahjoilla, voidaan joulukalenterin antaa yhtenä suurena lahjana vastaanottajalle. Laita kansi paikoilleen, solmi nauha ympärille ja koristele haluamallasi tavalla.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi