Joulukortit nahkapaperista

SKU#:
v90035

Joulukortit nahkapaperista

SKU#:
v90035

Nahkapaperi sopii erinomaisesti kohokuviointiin. Saat upeita metallihohtoisia taustoja korttipohjiin. Myös nahkapaperista kuvioleikkurin ja -terien avulla leikatut kuviot ovat ihania korttien koristeita.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Joulukortit nahkapaperista
Joulukortit nahkapaperista

Varastossa 

1,20 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  HOPEINEN KORTTI:
  Kohokuvioi hopeista nahkapaperia, leikkaa nahkapaperista 9 x 13 cm pala ja kehystä se harmaalla kartongilla (9,5 x 13,5 cm). Kiinnitä korttipohjaan kaksipuolisen liimateipin avulla. Sido kortin kanteen koristeeksi valkoista satiininauhaa. Leikkaa valkoisesta kartongista ympyrä ja harmaasta kartongista lumihiutale kuvioterien ja –leikkurin avulla. Kiinnitä lumihiutale ympyrään ja ympyrä tarratyynyjen avulla korttiin. Leikkaa valkoisesta kartongista suikale, kiinnitä siihen Hyvää Joulua –teksti ja kiinnitä korttiin tarratyynyjen avulla.
  Guide step %d
  KULTAINEN KORTTI:
  Kohokuvioi kultaista nahkapaperia, leikkaa nahkapaperista 5 x 14 cm pala. Leikkaa valkoisesta kartongista 14,8 x 5,5 cm pala. Kiinnitä palat toisiinsa ja korttipohjaan. Leikkaa valkoisesta kartongista ympyrä ja nahkapaperista lumihiutale kuvioterien ja –leikkurin avulla. Kiinnitä lumihiutale ympyrään ja ympyrä tarratyynyjen avulla korttiin. Koristele helmenpuolikkaalla ja Hyvää Joulua –tekstillä.
  Mene myös tutkimaan
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi