Joulukortit nahkapaperista

Joulukortit nahkapaperista

Inspiraatio: 90035

Mistä: 1,20 €

Mihin: 1 217,57 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,20 €

Mihin: 1 217,57 €

Nahkapaperi sopii erinomaisesti kohokuviointiin. Saat upeita metallihohtoisia taustoja korttipohjiin. Myös nahkapaperista kuvioleikkurin ja -terien avulla leikatut kuviot ovat ihania korttien koristeita.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Jouluaskartelu Joulukortti-ideat
Kuinka sen teet
Guide step 1
HOPEINEN KORTTI:
Kohokuvioi hopeista nahkapaperia, leikkaa nahkapaperista 9 x 13 cm pala ja kehystä se harmaalla kartongilla (9,5 x 13,5 cm). Kiinnitä korttipohjaan kaksipuolisen liimateipin avulla. Sido kortin kanteen koristeeksi valkoista satiininauhaa. Leikkaa valkoisesta kartongista ympyrä ja harmaasta kartongista lumihiutale kuvioterien ja –leikkurin avulla. Kiinnitä lumihiutale ympyrään ja ympyrä tarratyynyjen avulla korttiin. Leikkaa valkoisesta kartongista suikale, kiinnitä siihen Hyvää Joulua –teksti ja kiinnitä korttiin tarratyynyjen avulla.
Guide step 2
KULTAINEN KORTTI:
Kohokuvioi kultaista nahkapaperia, leikkaa nahkapaperista 5 x 14 cm pala. Leikkaa valkoisesta kartongista 14,8 x 5,5 cm pala. Kiinnitä palat toisiinsa ja korttipohjaan. Leikkaa valkoisesta kartongista ympyrä ja nahkapaperista lumihiutale kuvioterien ja –leikkurin avulla. Kiinnitä lumihiutale ympyrään ja ympyrä tarratyynyjen avulla korttiin. Koristele helmenpuolikkaalla ja Hyvää Joulua –tekstillä.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen