Joulupukki ja poro kierrätetystä pahviputkesta

Joulupukki ja poro kierrätetystä pahviputkesta

Inspiraatio: 15554

Mistä: 2,60 €

Mihin: 193,70 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,60 €

Mihin: 193,70 €

Tee nämä suloiset jouluhahmot kierrätetyistä wc-rullista. Päällystä ne huovalla ja lisää koristeita Sticky Base -liimamassalla. Tämä aktiviteetti sopii pienille lapsille.
Guide step 1
Step 1.
Tulosta kaava, joka on saatavilla erillisenä PDF tiedostona tältä sivulta. Koot riippuvat pahviputken koosta, joten joudut ehkä muuttamaan kaavoja hieman. Tee joulupukki leikkaamalla pala huopaa isolla neliö kaavalla. Käytä isoa ympyrää kasvoihin ja tee pienellä ympyrällä silmät. Tee parta sydämenmuotoisella ja vyö pitkänomaiselle kaavalla.
Guide step 2
Step 2.
Kiinnitä kaikki pahviputkeen Sticky Base -liimamassan avulla. Varmista, että laitat pahviputken huovan toiseen päähän kuvan osoittamalla tavalla, että huopaa riittää myös hattuun.
Guide step 3
Step 3.
Tee puuvillalangasta solmu hatun päähän niin että se rypistyy hieman. Liimaa leikatut huopapalat joulupukkiin liimamassan avulla. Liimaa pom-pomi hatun päähän ja nenäksi. Tee vyöhön solki kultaisesta askartelupunoksesta ja kiinnitä valkoinen askartelupunos hatun reunaan. Anna kuivua.
Guide step 4
Step 4.
Tee omia muunnelmia, esimerkiksi, pieniä tonttuja tai poroja. Leikkaa tonttua varten huopapala pienellä neliönmallisella kaavalla. Käytä tätä vartaloon ja tee neljännes ympyrästä tontun hattu. Valitse kasvoihin sopivan kokoinen ympyrä. Kiinnitä kaikki Sticky Base -liimamassalla ja anna kuivua. Viimeistele liimaamalla pienet koristeet yksityiskohdiksi.
Guide step 5
Step 5.
Tee poron vartalo pienestä neliönmallisesta huovasta. Kiinnitä liimamassalla.
Guide step 6
Step 6.
Taita yläosa molemmin puolin kuten kuvassa.
Guide step 7
Step 7.
Tee sarvet askartelupunoksista ja työnnä ne putken päähän molemmin puolin kuvan osoittamalla tavalla. Kiinnitä huopa taitteeseen liimamassalla.
Guide step 8
Step 8.
Voit tehdä porolle tontunhatun kaavan avulla. Kiinnitä itseliimautuvat silmät. Liimaa tontunhattu ja pom-pomi nenäksi liimamassalla. Sido puuvillalangalla kulkunen vatsan ympärille.
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen