Kaktuskortit korttipohjasta ja kuviopaperista

Kaktuskortit korttipohjasta ja kuviopaperista

Inspiraatio: 14728

Mistä: 1,95 €

Mihin: 184,24 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 184,24 €

Nämä onnittelukortit on koristeltu samaan tyyliin. Toinen on leikattu kaavan avulla siten, että korttipohjaan on jäänyt kahden kaktuksen ääriviivat. Korttipohjaan on lisätty sisäpuolelle kuviopaperia. Lisäkoristelua on tehty tarrataustaisilla akryylitimanteilla. Toinen korttipohja on koristeltu kuviopaperilla, joka on leikattu kaavan avulla ja liimattu korttipohjan kanteen. Molempiin korttipohjiin on lisätty tekstiä.
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Kortti, josta on leikattu ääriviivat: Tulosta kaava, joka on saatavilla erillisenä PDF-tiedostona tässä ideassa. Aseta kaava korttipohjan kannen päälle ja leikkaa molemmat paperit yhtä aikaa.
Guide step 2
Step 2.
Leikkaa korttipohjan kokoinen pala kuviopaperia (tai hieman pienempi) ja kiinnitä se korttipohjan sisään siten, että kuviot näkyvät kannen ikkunan läpi.
Guide step 3
Step 3.
Koristele jokainen kaktus oman makusi mukaan akryylitimanteilla.
Guide step 4
Step 4.
Toinen kortti: Leikkaa pala kuviopaperia saman kokoiseksi kuin korttipohjan kansi tai (kuten tässä esimerkissä) hieman pienemmäksi. Leikkaa ympyrä. Voit käyttää juomalasin pohjaa kaavana. Kiinnitä kuviopaperi korttipohjaan. Kiinnitä lisäksi kuviopaperista leikattu kaktuskuvio koristeeksi.
Guide step 5
Step 5.
Koristele toisella leikatulla kuviolla (mieluiten pienemmällä). Kiinnitä kuvio kohotarrapalalla niin saat 3D-efektin.
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen