Kala kipsinauhasta ja kanaverkosta

SKU
v15682

Tee kala kanaverkosta, kipsinauhasta ja muovijätteestä. Muotoile kanaverkosta kala ja täytä se muovilla. Päällystä kala kipsinauhalla ja maalaa se. Tee kalan vatsaan aukko, josta muovijätteet näkyvät. Lisää puhekuplat keskustelujen aloittajiksi valtamerten muovista. Tämä on ihanteellinen projekti lapsille työskentelyyn YK:n kestävän kehityksen tavoitteen No. 14: 'Vedenalainen elämä' kanssa.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Oma räätälöintisi
Kala kipsinauhasta ja kanaverkosta
Kala kipsinauhasta ja kanaverkosta

Varastossa 

1,95 €

Yhteenveto
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Aloita keräämällä kodistasi muovijätteitä, jolla kala täytetään. Muovi, joka on ollut kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, on puhdistettava.
  Guide step %d
  2
  Leikkaa kanaverkosta katkaisupihdeillä noin 60-70 cm:n pituinen pala. Taita kahtia.
  Guide step %d
  3
  Tee kalan pyrstö puristamalla kanaverkkoa 6-10 cm kohdalla loppupäästä. Taita terävät leikkauspäät sisääpäin niin, että ne eivät aiheuta vaaraa. Tee kalan pää vastakkaiseen päähän puristamalla kuvan osoittamalla tavalla.
  Guide step %d
  4
  Tee vatsaan katseluaukko punomalla kanaverkkoon mustasta langasta ympyrä, jonka halkaisija on noin 7-8 cm. Tee solmu ja siisti päät.
  Guide step %d
  5
  Täytä kala muovijätteellä. Aseta muovipussit, kuplamuovit jne. pohjalle ja asettele pienet muovijätteet päälle niin, että ne näkyvät katseluaukosta. Voit leikata isompia muovituotteita pienemmiksi paloiksi. Peitä kala sitten leveällä maalarinteipillä, mutta älä peitä katseluaukkoa. Kiinnitä kartonkiset evät ja päällystä ne maalarinteipillä.
  Guide step %d
  6
  Tee kalan yläosaan reikä terävillä saksilla. Pujota iso kukkalangasta tehty silmukka reiän läpi ripustamista varten. Tarkista, että kala roikkuu suorassa. Voit joutua yrittämään useita kertoja ennen kuin reikä on oikeassa paikassa.
  Guide step %d
  7
  Muista käyttää kertakäyttökäsineitä. Leikkaa kipsinauhasta paloja, liota ne veteen ja päällystä kala niillä. Tasoita niitä laittaessasi. Aloita toiselta puolelta (takaosa) ja anna kalan kuivua hieman ennen kuin jatkat toiselle puolelle (etuosa). Vältä vatsassa olevan katseluaukon peittämistä. Tarvitset noin 1 rullan kipsinauhaa kalaa kohti ja kuivumisaika on vähintään 24 tuntia.
  Guide step %d
  8
  Maalaa kala, esimerkiksi, A-Color akryylimaalilla. Maalaa ensin toinen puoli (takaosa), anna kuivua kokonaan ja maalaa sitten toinen puoli (etuosa).
  Guide step %d
  9
  Tee kalan silmä painamalla valkoista peittävää maalia molemmille puolille tuputussiveltimellä. Anna kuivua.
  Guide step %d
  10
  Leikkaa puhekupla kartongista mallin avulla samalla kun kalan silmät kuivuvat. Kirjoita kalan ajatus valtamerten saastumisesta mustalla Plus Color -tussilla. Viimeistele kalan silmät samalla tussilla.
  Guide step %d
  11
  Kiinnitä naru ripustettavan kalan yläosaan ja tee reikä puhekuplan yläosaan. Pujota puhekupla naruun.
  Mene myös tutkimaan
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi