Kangasmaski laskoksilla

SKU#:
v15839

Kangasmaski laskoksilla

SKU#:
v15839

Ompele oma kasvomaski, jossa on laskokset. Tämä kasvomaski on tarkoitettu suun ja hengitysteiden yleiseen suojaamiseen, mutta sillä ei ole dokumentoitua vaikutusta virustartunnan estämiseen. Kangas ei ole materiaali, jota voidaan käyttää ammattilaisille. Siksi viranomaiset eivät hyväksy kankaasta tehtyjä kotitekoisia kasvonaamioita. Terveydenhuollossa käytettävien kasvonaamioiden on oltava erityisten EU-standardien mukaisia ja valmistettu erityisestä materiaalista. Kasvomaskien tekemiseen suosittelemme 100% puuvillakangasta, joka on sertifioitu Öko-Tex® Standard 100: n mukaan ja joka voidaan pestä 60 ° C: ssa. Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti varmistaa, että kangas ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Oma räätälöintisi
Luova idea
Kangasmaski laskoksilla
Kangasmaski laskoksilla

Varastossa 

8,10 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Leikkaa kaksi kangaspalaa. 18x 18 cm kokoinen neliö on tarkoitettu sisäpuolelle (tässä valkoinen) ja 24 x 18 kokoinen pala on tarkoitettu ulospäin (tässä beige).
  Guide step %d
  2
  Laita pieni valkoinen neliö isomman beigen kangaspalan keskelle, jättäen 3cm beigeä kangasta molemmille sivuille. Ompele kaksi palaa yhteen ompelukoneella reunoja pitkin ylhäältä ja alhaalta, jättäen n. 0,5cm saumavaran.
  Guide step %d
  3
  Käännä sisäpuoli ulospäin. Silitä kangas tasaiseksi saumoista.
  Guide step %d
  4
  Tee laskos pitkälle sivulle taittamalla ja sen jälkeen silittämällä kangas. Ensimmäinen laskos pitäisi olla n. 2,5cm ja seuraavat laskokset 1,5cm.
  Guide step %d
  5
  Tee kolme laskosta, silitä ja laita nuppineulat pitämään laskokset paikoillaan.
  Guide step %d
  6
  Ompele laskokset yhteen molemmilta puolilta n. 0,5cm reunoista. Ompele samaan suuntaan kuin laskokset.
  Guide step %d
  7
  Ompele urat kasvomaskin molempiin reunoihin kuminauhaa varten. Taita sivut kaksi kertaa; ensin taita reuna valkoiseen kankaaseen asti (sisäpuolelle) ja sen jälkeen taita toisen kerran. Tee sama kasvomaskin toiselle puolelle.
  Guide step %d
  8
  Leikkaa kaksi palaa kuminauhaa, molemmat 20cm mittaisiksi ja pujota ne kasvomaskin sivu-urien läpi. Käytä taitettua metallilankaa tai kukkalankaa apuna kumilangan syöttämisessä kuten kuvassa.
  Guide step %d
  9
  Tee solmu ja siirrä solmu piiloon uraan.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi