Kaupunkikortti

SKU#:
v12925

Kaupunkikortti

SKU#:
v12925

Kortti on koristeltu Color Bar-sarjan kartongilla ja paperilla sekä serviettikuvalla ja tarrakiinnitteisillä helmipuolikkailla. Kolmionmuotoiset tulitikkurasiat toimivat pöytäkoristeina, mutta niistä voi tehdä paikkakorttejakin.

Oma räätälöintisi
Luova idea
Kaupunkikortti
Kaupunkikortti

Varastossa 

2,00 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1.
  Sivele pala vaaleanharmaata kartonkia liimapuikolla ja kiinnitä siihen serviettikuva. Tasoita servietti varovasti silittelemällä sitä keskeltä reunoille päin. Kun liima on kuivunut, leikkaa servietistä pois kartongin yli ulottuvat osat.
  Guide step %d
  2.
  Leikkaa erilaisista kartongeista tai papereista aina toistaan pienemmät palat ja kiinnitä ne korttiin kaksipuolisella teipillä. Kiinnitä päällimmäiseksi serviettikuva.
  Guide step %d
  3.
  Kirjoita teksti vaaleanharmaalle kartonginpalalle.
  Guide step %d
  4.
  Leikkaa tekstipala sopivan kokoiseksi ja kiinnitä se tarratyynyillä korttiin.
  Guide step %d
  5.
  Koristele tarrakiinnitteisillä helmipuolikkailla. Tulosta kutsuteksti ja kiinnitä se kortin sisäpuolelle tai kirjoita teksti mustaan korttiin valkoisella geelikynällä.
  Guide step %d
  6.
  Pöytäkoriste: kiinnitä kaksipuolista liimakalvoa kolmionmuotoisen tulitikkurasian molemmille sivuille.
  Guide step %d
  7.
  Leikkaa paperia sopivan kokoiseksi ja kiinnitä se liimakalvoon. Lisää vielä pala yksiväristä kartonkia, kuva ja helmipuolikkaat.
  Guide step %d
  8.
  Menu: leikkaa harmaasta kartongista 28x9 cm:n kokoinen pala, nuuttaa se keskeltä taittoluulla ja taita. Kiinnitä koristekartongit ja -paperit, helmipuolikkaat ja teksti samaan tyyliin sopivaksi.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi