Kenkäveistokset

SKU#:
v16439

Kenkäveistokset

SKU#:
v16439

Tämä idea opettaa lapsille YK:n kestävän kehityksen tavoitteesta 12, jonka tavoitteena on varmistaa vastuullinen kulutus ja tuotanto. Maapallon luonnonvarojen säästämiseksi yksi tärkeimmistä keinoistamme on uudelleenkäyttö ja kierrätys uusien materiaalien valmistamisen sijaan.

Kierrättäminen on MAHTAVAA! Taiteilija Gwen Murphy on ymmärtänyt tämän. Tämä Visual Arts -projekti perustuu hänen kauniisiin veistoksiinsa vanhoista kengistä. Oppilaat työskentelevät olemassa olevaan muotoon perustuvien veistosten parissa ja yhdistävät kierrätystä luoviin materiaaleihin. Eivätkö ne olekin upeita?

Oma räätälöintisi
Uusi
Askarteluidea
Kenkäveistokset
Kenkäveistokset

Varastossa 

109,90 €

Yhteenveto
  Uusi
  Askarteluidea
  Näin sen teet
  1
  Piirrä ensin luonnos veistoksesta. Onko se eläin, hahmo tai kenties joku tietty henkilö Miltä nenä, korvat jne. näyttävät?
  2
  "Piirrä korvat, kärjet ja muut isot osat paksuun kartonkiin ja kiinnitä nämä kenkään liimapistoolilla tai maalarinteipillä. Muista lisätä noin 1 cm liimaustaitokseen.
  3
  Voit tehdä nenän munakennosta ja kiinnittää se liimapistoolilla tai maalarinteipillä
  4
  Päällystä kenkä maalarinteipillä, jos siinä on synteettinen tai sileä pinta, johon ei ole helppo maalata. Jos kengässä on tekstiilipinta, silloin ei tarvitse peittää sitä maalarinteipillä.
  5
  Pohjusta koko kenkä Super gessolla ja anna kuivua.
  6
  Maalaa kengän kärki peittävällä akryylimaalilla ja anna kuivua.
  7
  Kiinnitä silmät, hiukset ja silmäripset (villaa), hampaat, lasit jne. liimapistoolilla.
  8
  Piirrä yksityiskohdat peittävällä tussilla.
  9
  Tee pisamia tai pisteitä maalin kastetulla siveltimen varrella.
  10
  Maalaa silmien väri, pupillit silmiin - katso kuva! Se lisää veistokseen eloa!

  Lisätietoja

  Tämä idea opettaa lapsille YK:n kestävän kehityksen tavoitteesta 12, jonka tavoitteena on varmistaa vastuullinen kulutus ja tuotanto. Maapallon luonnonvarojen säästämiseksi yksi tärkeimmistä keinoistamme on uudelleenkäyttö ja kierrätys uusien materiaalien valmistamisen sijaan.<br><br> Kierrättäminen on MAHTAVAA! Taiteilija Gwen Murphy on ymmärtänyt tämän. Tämä Visual Arts -projekti perustuu hänen kauniisiin veistoksiinsa vanhoista kengistä. Oppilaat työskentelevät olemassa olevaan muotoon perustuvien veistosten parissa ja yhdistävät kierrätystä luoviin materiaaleihin. Eivätkö ne olekin upeita?

  Lisätietoja
  Tuote#:v16439

  Kuvaus

  Takaisin
  Olen ostoksilla kuin
  Jatka nimellä guest
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi