Kimaltavat lumihiutalekortit

Kimaltavat lumihiutalekortit

Inspiraatio: 90088

Mistä: 1,20 €

Mihin: 772,82 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,20 €

Mihin: 772,82 €

Kimaltavista lumihiutalepaljeteista saat upeita kortteja. Sommittele eri tavoin ja yhdistele vaikka hopeiseen koristefolioon.
Kuinka sen teet
Guide step 1
KORTTI A.
Voit hahmotella kortin kanteen lyijykynällä haalean halkausijaltaan n.7,5 cm ympyrän. Kiinnitä ympyrän mukaisesti lumihiutalepaljetteja tarratyynyjen avulla limittäin korttipohjaan, vuoroin eri värisiä kunnes kranssi on valmis. Koristele kranssi valkoisesta satiininauhasta solmitulla rusetilla ja isolla akryylitimantilla. Koristele lumihiutaleita pienemmillä akryylitimanteilla. Viimeistele ääriviivatarraboordilla ja Hyvän Joulun toivotuksella.
Guide step 2
KORTTI B.
Leikkaa helmiäiskartongista 11 x 11 cm pala. Rullaa liimarollerilla kuviota helmiäiskartonkiin, painele koristefoliota liimajäljen päälle niin saat kauniin hopeisena kimaltelevan kuvion. Leikkaa hopeisesta kartongista 11,5 x 11,5 cm pala, kiinnitä se helmiäiskartonkiin ja 3D-tarratyynyillä korttipohjaan. Kiinnitä tarratyynyjen avulla myös lumihiutalepaljetit korttipohjaan. Koristele hiutaleet vielä akryylitimantein ja viimeistele kortti Hyvää Joulua -tarralla.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen