Kimaltavat tähtikortit

Kimaltavat tähtikortit

Inspiraatio: 90100

Mistä: 1,20 €

Mihin: 798,67 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,20 €

Mihin: 798,67 €

Yhdistä kimaltavaa punaista hopeaan ja harmaaseen niin saat tyylikkäitä kortteja helposti ja nopeasti. Leikkaa tähdet papereista vipulävistäjällä tai käytä kimaltavia tarroja.
Kuinka sen teet
Guide step 1
KORTTI A.
Leikkaa valkoisesta kartongista 6,6 x 14,8 cm pala ja kimallepaperista 7 x 14,8 cm pala, kiinnitä palat päällekäin ja korttipohjaan. Kiinnitä punaiset tähtitarrat valkoiselle kartongille, leikkaa irti reunoja myöten. Sommittele ne korttiin kuvan mukaisesti ja kiinnitä tarratyynyjen avulla koholle. Kiinnitä tähtien yläpuolelle hopeista ääriviivatarraboordia. Leikkaa valkoisesta kartongista 5,2 x 3 cm pala ja kimallepaperista 5,5 x 3,5 cm pala, kiinnitä päällekäin, koristele ääriviivatarratekstillä ja korttipohjaan tarratyynyjen avulla. Tee harmaasta nauhasta rusetti ja kiinnitä korttiin. Viimeistele kiinnittämällä koristeeksi akryylitimantteja.
Guide step 2
KORTTI B.
Leikkaa erilaisista papereista tähtiä vipulävistäjällä. Kiinnitä korttiin kolme ääriviivatarraboordia kuvan mukaisesti. Kiinnitä tähdet boordien päälle 3D-tarratyynyjen avulla. Koristele akryylitimantein ja ääriiviivatarratekstillä.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen