Kipsinauhakulhot

Kipsinauhakulhot

Inspiration: 13112

Mistä: 3,70 €

Mihin: 543,75 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 3,70 €

Mihin: 543,75 €

Nämä näyttävät kulhot tehdään veteen kastetuista kipsinauhanpaloista. Muottina voi käyttää tavallista lasi- tai posliinikulhoa. Kipsinauhan kuivuttua kulho irrotetaan muotista ja maalataan Plus Color-maaleilla.

Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Muovailu ja valaminen Valaminen
Kuinka sen teet
Guide step 1
1.
Päällystä muotiksi valitsemasi kulho talouskelmulla - yritä saada siitä niin sileä kuin mahdollista. Aloita päällystäminen ylösalaisin käännetyn kulhon pohjasta ja vedä kelmun reunat kulhon sisäpuolelle.
Guide step 2
2.
Leikkaa kipsinauhaa pieniksi paloiksi.
Guide step 3
3.
Kaada vettä matalaan astiaan. Kasta kipsinauhan paloja veteen yksi kerrallaan ja päällystä kulhon ulkopohja ja ulkosivut märillä paloilla.
Guide step 4
4.
Silittele kipsinauhaa työn edistyessä niin, että kaikki reiät katoavat näkymättömiin. Jatka, kunnes koko kulho on ulkopinnaltaan peitetty kipsinauhan paloilla. Lisää vielä kaksi kerrosta kipsinauhaa - kulhosta tulee tukevampi, kun siinä on kolme kerrosta nauhaa. Anna kuivua.
Guide step 5
5.
Kun kipsinauha on kokonaan kuivunut, poista kipsikulho muotista ja siisti sen reunat.
Guide step 6
6.
Maalaa kipsikulhon sisäpinta ja ulkoreunan yläosa kirkkaanvärisellä Plus Color-askartelumaalilla.
Guide step 7
7.
Maalaa kulhon ulkopinta mustalla Plus Colorilla, että saat jyrkän ja näyttävän kontrastin. Toki voit halutessasi tehdä vaikka pastellinvärisiä kulhoja...tai pääsiäisen...tai joulun...tai sisustuksesi...tai...

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen