Kirjottu perhostyyny

Kirjottu perhostyyny

Inspiraatio: 15706

Mistä: 2,29 €

Mihin: 790,88 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,29 €

Mihin: 790,88 €

Tee oma tyyny kirjontaneulalla kirjomalla. Tämä malli on kirjottu villalangalla aida- kankaalle ja kiinnitetty tyynyliinaan.
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa aida- kankaasta noin 4 cm suurempi (ympäriinsä) kuin tyynyliina on. Kopioi tyynyliinan reunat aida- kankaalle, että saat kehyksen näkyville.
Guide step 2
Step 2.
Tulosta malli, joka on saatavilla PDF tiedostona tältä sivulta. Malli tulee kahdelle paperiarkille. Liitä ne yhteen ja leikkaa perhosen yksittäiset osat kuvan osoittamalla tavalla.
Guide step 3
Step 3.
Aseta aida- kankaalle malli perhosesta 2 cm:n päähän lyijykynällä tehdystä reunasta. Kopioi kaikki osat aida- kankaalle lyijykynällä. Piirrä myös toinen viiva 2 cm reunan sisäpuolelle kehyksen tekemiseksi.
Guide step 4
Step 4.
Kokoa multikehys sopivan kokoiseksi aida- kankaalle. Varmista, että lyijykynällä piirretty ulkoreuna on multikehyksen sisällä, jolloin pystyt kirjomaan kangasta. Kiinnitä aida- kangas kehykseen nitomalla. Nido ensin kaikki kulmat ja sitten kulmien välistä. Vedä kangasta kireälle ennen nitomista.
Guide step 5
Step 5.
Pujota lanka kirjontaneulaan pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Säädä neula kohtaan D reunaa ja taustaa tehdessäsi. Varmista aina, että käytät löysää villaa. Aloita kirjomalla reuna ympäri. Kirjo jokainen reikä jokaisella rivillä.
Guide step 6
Step 6.
Katkaise lanka, kun reunus on 2 cm leveä. Kirjo perhonen kirjontaneulalla, joka on säädetty asetukseen B. Kun olet saanut perhosen valmiiksi, kirjo tausta asetuksella D.
Guide step 7
Step 7.
Poista aida- kangas multikehyksestä. Kiinnitä kaikki päät huolellisesti neulalla. Vaihtoehtoisesti voit leikata päät 3-4 cm:n pituisiksi ja kiinnittää ne työn taakse kankaalle soveltuvalla decoupage- lakalla.
Guide step 8
Step 8.
Kiinnitä kirjotun aida- kankaan takaosa paksulla kerroksella kankaalle soveltuvaa decoupage- lakkaa ja anna kuivua.
Guide step 9
Step 9.
Taita kulmat kuvan osoittamalla tavalla.
Guide step 10
Step 10.
Ompele kulmat yhteen kauniisti.
Guide step 11
Step 11.
Aseta tyynyliina aida- kankaan takaosan päälle ja kiinnitä se väliaikaisesti nuppineuloilla.
Guide step 12
Step 12.
Ompele tyynyliina kiinni aida- kankaaseen. Jätä aukko vetuketjulle, että saat lisättyä täytetyn tyynyn.
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen