Kirjottu perhostyyny

SKU#:
v15706

Kirjottu perhostyyny

SKU#:
v15706

Tee oma tyyny kirjontaneulalla kirjomalla. Tämä malli on kirjottu villalangalla aida- kankaalle ja kiinnitetty tyynyliinaan.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Oma räätälöintisi
Luova idea
Kirjottu perhostyyny
Kirjottu perhostyyny

Varastossa 

2,41 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Leikkaa aida- kankaasta noin 4 cm suurempi (ympäriinsä) kuin tyynyliina on. Kopioi tyynyliinan reunat aida- kankaalle, että saat kehyksen näkyville.
  Guide step %d
  2
  Tulosta malli, joka on saatavilla PDF tiedostona tältä sivulta. Malli tulee kahdelle paperiarkille. Liitä ne yhteen ja leikkaa perhosen yksittäiset osat kuvan osoittamalla tavalla.
  Guide step %d
  3
  Aseta aida- kankaalle malli perhosesta 2 cm:n päähän lyijykynällä tehdystä reunasta. Kopioi kaikki osat aida- kankaalle lyijykynällä. Piirrä myös toinen viiva 2 cm reunan sisäpuolelle kehyksen tekemiseksi.
  Guide step %d
  4
  Kokoa multikehys sopivan kokoiseksi aida- kankaalle. Varmista, että lyijykynällä piirretty ulkoreuna on multikehyksen sisällä, jolloin pystyt kirjomaan kangasta. Kiinnitä aida- kangas kehykseen nitomalla. Nido ensin kaikki kulmat ja sitten kulmien välistä. Vedä kangasta kireälle ennen nitomista.
  Guide step %d
  5
  Pujota lanka kirjontaneulaan pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Säädä neula kohtaan D reunaa ja taustaa tehdessäsi. Varmista aina, että käytät löysää villaa. Aloita kirjomalla reuna ympäri. Kirjo jokainen reikä jokaisella rivillä.
  Guide step %d
  6
  Katkaise lanka, kun reunus on 2 cm leveä. Kirjo perhonen kirjontaneulalla, joka on säädetty asetukseen B. Kun olet saanut perhosen valmiiksi, kirjo tausta asetuksella D.
  Guide step %d
  7
  Poista aida- kangas multikehyksestä. Kiinnitä kaikki päät huolellisesti neulalla. Vaihtoehtoisesti voit leikata päät 3-4 cm:n pituisiksi ja kiinnittää ne työn taakse kankaalle soveltuvalla decoupage- lakalla.
  Guide step %d
  8
  Kiinnitä kirjotun aida- kankaan takaosa paksulla kerroksella kankaalle soveltuvaa decoupage- lakkaa ja anna kuivua.
  Guide step %d
  9
  Taita kulmat kuvan osoittamalla tavalla.
  Guide step %d
  10
  Ompele kulmat yhteen kauniisti.
  Guide step %d
  11
  Aseta tyynyliina aida- kankaan takaosan päälle ja kiinnitä se väliaikaisesti nuppineuloilla.
  Guide step %d
  12
  Ompele tyynyliina kiinni aida- kankaaseen. Jätä aukko vetuketjulle, että saat lisättyä täytetyn tyynyn.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi