Knyttet indkøbsnet af macramé

SKU
v15882

Lav et enkelt indkøbsnet med macramé teknik bestående af løkkeknuder. Knyt først omkring de to hanke og afslut med løkkeknuder i bunden. Der bruges ca. 36 m knyttesnor pr. indkøbsnet.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Your Customization
Knyttet indkøbsnet af macramé
Knyttet indkøbsnet af macramé

Varastossa 

9,90 €

Yhteenveto
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Leikkaa 20 x 180 cm paloja makrameelangasta. Käännä lanka kaksinkerooin ja solmi kahvan ympärille tekemällä silmukan, pujota lanka siitä läpi ja kiristä. Solmi kumpaakin kahvaan 10 kappaletta makrameelankaa ja varmista, että päät ovat saman pituisia. Valmis kassi on mitoiltaan (ilman kahvoja) 43 cm + 7 cm tupsut.
  Guide step %d
  2
  Aseta langat 4 langan osioihin. Mittaa 4 cm kahvasta ja solmi kaksoissolmu ulommaisilla langoilla keskimäisten lankojen ympäri.
  Guide step %d
  3
  Tee porrastetusti toinen rivi 4 cm alaspäin edellisista solmuista. Hyppä yli kaksi ulommaista lankaa, puno osiot yhteen timanttikuviona, kuvan muikaisesti. Järjestä kahvat vierekkäin ja puno ne yhteen ulommaisista langoista.
  Guide step %d
  4
  Solmi 9 kierrosta porrastetusti kaksoissolmuja, jatkaen timanttikuvion punomista. On helpompi pitää langat erillään, jos laitat kassin alle tyynyn tai jonkun vastaavalaisen tuotteen.
  Guide step %d
  5
  Solmi kaksoissolmut alareunaan, ottamalla kaksi lankaa edestä ja kaksi lankaa kassin takaa. Solmi kaksoissolmut kahden langan ympärille 4 cm alaspäin, samalla tavalla kuin edellisissä kohdissa.
  Guide step %d
  6
  Viimeistele alareuna solmimalla kaksoissolmu, muodostamalla timanttikuvion kahdella langalla molemmin puolin.
  Guide step %d
  7
  Viimeistele kauppakassi jollakin seuraavilla tavoilla: Leikkaa lankojen päät hyvin lyhyeksi ja liimaa päät. Solmi narut ja käännä kassi niin, että solmut ovat kassin sisällä. Tai voit tehdä tupsuja solmimalla 7 cm lisää lankaa alareunaan ja avaamalla päät kuvan mukaisesti.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi