Monisävyinen itsetehty saippua

SKU#:
v15872

Monisävyinen itsetehty saippua

SKU#:
v15872

Tee oma monisävyinen saippua. Tee iso saippuapala 1300 g:sta saippuamassaa noudattamalla vaihe vaiheelta -ohjeita. Leikkaa se 12 osaan, jokainen pala on noin 2 cm leveä. Muista laittaa saippuapala saippuakulhoon käytön jälkeen, jotta se pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.

Oma räätälöintisi
Luova idea
Monisävyinen itsetehty saippua
Monisävyinen itsetehty saippua

Varastossa 

3,05 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Punnitse 650 g valkoista saippuamassaa ja 650 g läpinäkyvää saippuamassaa. Suosittelemme käyttämään hanskoja, koska massa kuumenee ja koska laventeliöljy on erittäin vahvaa.
  Guide step %d
  2
  Voit sulattaa saippuamassan joko vesihauteessa tai mikroaaltouunissa, kun se on leikattu 3 x 3 cm kokoisiin paloihin. Aloita sulattamalla 250 g valkoista saippuamassaa mikrossa 80 %:n teholla 30 sekunnin jaksoissa ja sekoita lämmityskertojen väleillä. Lisää 4 cm pinkkiä saippuaväriä, 1 cm violettia saippuaväriä ja 9 tippaa laventeliöljyä. Sekoita hyvin.
  Guide step %d
  3
  Pese muotti ja sumuta siihen suihkepullosta spriitä. Anna kuivua.
  Guide step %d
  4
  Kallista muottia noin sentin verran toiselta puolelta. Kaada sulanut värillinen saippuamassa. Poista ilmakuplat jokaisen sulan saippuakerroksen pinnalta sumuttamalla pintaan spriitä.
  Guide step %d
  5
  Sulata toinen 250 g valkoista saippuamassaa mikrossa 3 x 3 cm:n paloiksi leikattuna 30 sekunnin välein. Sekoita massaa lämmityskertojen välillä. Lisää 2 cm pinkkiä saippuaväriä, 0,5 cm violettia saippuaväriä ja 9 tippaa laventeliöljyä. Sekoita hyvin.
  Guide step %d
  6
  Kaada seuraava sula saippuakerros muottiin, kun ensimmäisen kerroksen pinta on kuiva. Kaada seuraava kerros sulaa saippuamassaa varovasti lusikan avulla kuvan osoittamalla tavalla.
  Guide step %d
  7
  Sulata 325 g läpinäkyvää saippuamassaa mikrossa 3 x 3 cm:n paloiksi leikattuna 30 sekunnin välein. Sekoita massaa lämmityskertojen välillä. Lisää 1 cm pinkkiä saippuaväriä, 0,5 cm violettia saippuaväriä ja 9 tippaa laventeliöljyä. Sekoita hyvin.
  Guide step %d
  8
  Kaada seuraava sula saippuakerros muottiin, kun edellisen kerroksen pinta on kuiva. Kaada seuraava kerros sulaa saippuamassaa varovasti lusikan avulla kuten kuvassa.
  Guide step %d
  9
  Sulata 325 g läpinäkyvää saippuamassaa ja 150 g valkoista saippuamassaa kahdessa eri astiassa. Leikkaa saippuamassa 3 x 3 cm: paloiksi ja sulata mikrossa 30 sekunnin jaksoissa. Sekoita lämmityskertojen väleissä. Lisää läpinäkyvään saippuamassaan 0,5 cm pinkkiä saippuaväriä, 0,25 cm violettia saippuaväriä ja 9 tippaa laventeliöljyä. Sekoita hyvin. Älä lisää valkoiseen saippuamassaan saippuaväriä, mutta lisää 4 tippaa laventelilöljyä ja sekoita hyvin.
  Guide step %d
  10
  Aseta muotti tasaisesti pöydälle, kun sula saippuamassa on kuivunut. Kaada nyt sulatettu läpinäkyvä massa muottiin, kun se on noin 50°C. Säästä pieni määrä myöhemmäksi koristelua varten.
  Guide step %d
  11
  Kaada 1/3 valkoisesta sulatetusta massasta varovasti muottiin läpinäkyvän massan sekaan. Käytä puutikkua massojen sekoittamisessa, että saat aikaiseksi marmoroidun vaikutelman. Molempien saippuamassojen tulisi olla noin 50°C. Jos sulatettu saippuamassa on liian kuumaa tai liian kylmää, värit sekoittuvat toisiinsa. Anna marmoroidun kerroksen kovettua. Sekoita pieni määrä violettia saippuaväriä seuraavaan 1/3:n valkoista saippuamassaa ja kaada varovasti muottiin puulusikan avulla.
  Guide step %d
  12
  Anna tämän kerroksen kovettua ja viimeistele saippua tasaiseksi jäljellä olevalla 1/3:lla sulaa valkoista massaa. Kaada se varovasti muottiin puulusikan avulla, mutta vain toiselle puolelle muottia kuvan osoittamalla tavalla.
  Guide step %d
  13
  Ripottele kuivattua laventelia sulan saippuamassan päälle, kun se on vielä pehmeää, jolloin voit painaa kuivattua laventelia pintaan. HUOM: Jos käytät kuivattuja kukkia sulassa saippuamassassa, väri voi tarttua hieman saippuaan ja se voi ajan myötä muuttua hieman ruskeaksi.
  Guide step %d
  14
  Voit lämmittää viimeisen pienen osan läpinäkyvästä vaaleanpunaisesta saippuamassasta. Käytä tätä koristeellisten kuvioiden tekemiseksi saippuan pinnalle.
  Guide step %d
  15
  Leikkaa palat saippuaa valmiista isosta saippuapalasta. Tässä on poikkileikkaus, josta näkee kuvion.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi