Kullanhohtoiset kortit nahkapaperista

SKU#:
v90086

Kullanhohtoiset kortit nahkapaperista

SKU#:
v90086

Uudet A4-nahkapaperiarkit sopivat erinomaisesti korttiaskarteluun. Yhdistele nahkapaperia kullanvärisiin elementteihin niin saat häikäisevän upeita kortteja.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Kullanhohtoiset kortit nahkapaperista
Kullanhohtoiset kortit nahkapaperista

Varastossa 

1,20 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  KORTTI A.
  Leikkaa pilkullisesta nahkapaperista 5,5 x 13,3 cm pala ja kiinnitä se korttipohjaan. Leikkaa kullanvärisestä nahkapaperista ympyrä ja valkoisesta kartongista lumihiutale kuvioleikkurin ja kuvioterien avulla. Kiinnitä molemmat elementit korttipohjaan kuvan mukaisesti tarratyynyjen avulla. Koristele lumihiutale akryylitimantilla. Leikkaa valkoisesta kartongista suikale, kiinnitä siihen Hyvää Joulua –tarra, kehystä kullanvärisellä nahkapaperilla ja kiinnitä korttiin. Viimeistele kiinnittämällä rusettiklemmari.
  Guide step %d
  KORTTI B.
  Leikkaa pilkullisesta nahkapaperista 6,5 x 14 cm pala ja kiinnitä se korttipohjaan kaksipuolisen liimateipin avulla. Leikkaa kaksi valkoista eri kokoista ympyrää kuvioleikkurin avulla. Koristele ympyrät tarroilla ja kiinnitä korttiin tarratyynyjen avulla. Solmi kortin kannen ympärille kultaista nyöriä, kiinnitä solmun keskikohtaan kultainen tähtitarra.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi