Kultaiset tähtikortit

Kultaiset tähtikortit

Inspiraatio: 90097

Mistä: 1,20 €

Mihin: 1 053,95 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,20 €

Mihin: 1 053,95 €

Liimarollerin ja koristefolion avulla luot kauniita, uniikkeja efektejä kortteihin. Yhdistä kullanvärisiä elementtejä ekokorttipohjiin niin saat tunnelmallisia joulukortteja.
Kuinka sen teet
Guide step 1
KORTTI A.
Leikkaa valkoisesta kartongista 10,5 x 10,5 cm pala ja kultaisesta kartongista 11 x 11 cm pala, kiinnitä palat toisiinsa ja korttipohjaan. Tee liimarollerin avulla korttiin kuvioita ja painele niihin kultaista koristefoliota. Leikkaa valkoisesta kartongista kuvioleikkurin avulla ympyrä, kiinnitä tarratyynyjen avulla korttipohjaan. Kiinnitä tähtitarra kartongille, leikkaa irti reunoja myöten ja kiinnitä tarratyynyjen avulla ympyrään. Solmi koristeeksi kultaista nyöriä. Viimeistele kiinnittämällä Hyvää Joulua -tarra.
Guide step 2
KORTTI B.
Leikkaa valkoisesta kartongista 8,5 x 12,5 cm pala ja kultaisesta kartongista 9 x 13 cm pala, kiinnitä palat toisiinsa ja korttipohjaan. Tee liimarollerin avulla korttiin kuvioita ja painele niihin kultaista koristefoliota. Kiinnitä tähtitarra kartongille, leikkaa irti reunoja myöten ja kiinnitä tarratyynyjen avulla korttiin. Koristele tähtitarroin ja puolihelmin. Viimeistele kiinnittämällä Hyvää Joulua -tarra.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen