Lasihelmillä koristellut joulukuuset- ja koristeet oikeista viherkasveista

Lasihelmillä koristellut joulukuuset- ja koristeet oikeista viherkasveista

Inspiraatio: 15446

Mistä: 1,95 €

Mihin: 65,61 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 65,61 €

Tee seisovat joulukuuset piikkipaatsamasta ja puksipuusta. Seisovassa joulukoristeessa on käytetty hyasinttia, joka on päällystetty liimamassalla (itsekovettuva, läpinäkyvä muotoilumassa), johon on sekoitettu lasihelmiä.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Joulun kynttiläkoristeet
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa 13 cm pitkä metallitanko hyasintille ja 27, 37 ja 45 cm pitkät metallitangot joulukuusille. Leikkaa metallitankojen päät kulmaan. Paina ne tiukasti jalustaan, että ne pysyvät pystyssä.
Guide step 2
Step 2.
Poista juuret ja multa hyasintista. Huuhtele sipulit hyvin, niin että ne ovat puhtaita ja anna niiden kuivua. Sekoita erikokoisia pieniä lasihelmiä. Tarvitset noin 1 purkin per sipuli. Sekoita liimamassa (itsekovettuva, läpinäkyvä muotoilumassa) ja lasihelmet ja päällystä sipulit. Aseta metallitanko hyasintin pohjaan.
Guide step 3
Step 3.
Leikkaa muutamia lehtiä oksista. Olemme käyttäneet puksipuuta pienessä puussa ja piikkipaatsamaa isoimmissa puissa. Lajittele lehdet kolmeen kokoon - pienimmät ylös, keskikokoiset keskelle ja isoimmat puun pohjalle. Isot puut: Leikkaa 15 cm pala piikkipaatsaman oksaa (5 kpl per puu) ja sido ne metallitankoon rungoksi. Paina lehdet metallitankoon. Aloita isoista lehdistä, jatka keskikokoisilla ja viimeiseksi pienimmät. Viimeistele liimaamalla pieni lehti tai tähti ylimmäiseksi.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen