6+

Mobileita erilaisista säätiloista

Mobileita erilaisista säätiloista

Inspiraatio: 15623

Mistä: 2,60 €

Mihin: 1 056,62 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,60 €

Mihin: 1 056,62 €

Tee pilviä ja niiden alle erilaisia koristeita. Pilvet on tehty kahdesta paperin palasta, jotka on täytetty papereilla.
Guide step 1
Step 1.
Käytä kaava-arkkia, joka on saatavilla erillisenä PDF-tiedostona ja leikkaa kaksi pilveä valkoisesta kartongista. Säästä ylimääräinen paperi myöhemmäksi.
Guide step 2
Step 2.
Maalaa molemmat pilvet säähän sopivilla värellä. Maalaa pilvet peilikuvina ja maalaa myös ulkoreinat. Anna kuivua.
Guide step 3
Step 3.
Aseta pilvien päällekkäin ja kiinnitä reunat yhteen nitojalla, aloita yläreunasta. Jätä alareuna auki ja täytä pilvi paperinpaloilla. Sulje alareuna.
Guide step 4
Step 4.
Tee kolme reikää pilven alareunaan ja yksi reikä pilven yläreunaan reikäpihdeillä. Reikien kohdat on merkkattu kaava-arkkiin. Käytä pihdin toista, neljättä ja kuudetta reikää mobilen rei'ittämiseen.
Guide step 5
Step 5.
Leikkaa lumiukon osat kartongista kaavan avulla ja liimaa osat yhteen liimapuikolla. Piirrä silmät, suu ja napit mustalla tussilla.
Guide step 6
Step 6.
Leikkaa kartongista kolme kokoisia lumihiutaleita kuviolävistäjällä. Leikkaa 8 pientä, 4 keskikokoista ja 1 iso lumihiutale.
Guide step 7
Step 7.
Kiinnitä 17-20 cm pitkät nauhan palat pilven alareunan rei'istä. Liimaa lumihiutaleet nauhan molemminpuolin pareittain ja kiinnitä lumiukko keskimmäisen nauhaan.
Guide step 8
Step 8.
Ripusta pilvi seinälle, kattoon tai ikkunaan.
Guide step 9
Another variant
Leikkaa kaksin kappalein sadepisaroita ja sateenvarjo. Liimaa ne nauhan ympärille pareittain (sisäpuolet vastakkain). Sadepisarat on leikattu hopeisesta metallikartongista. Pilvi on maalattu mustan värisellä vesivärillä.
Guide step 10
Another variant
Leikkaa salama kultaisesta metallikartongista ja kiinnitä se pilveen. Leikkaa kaksi taloa ja liimaa ne nauhan ympärille (sisäpuolet vastakkain). Pilvi on maalattu mustan värisellä vesivärillä.
Guide step 11
Another variant
Leikkaa kaksi samanlaista tulppaania ja liimaa ne nauhan ympärille. Auringonsäteet on leikattu kultaisesta metallikartongista. Auringon voi joko nitoa tai liimata kiinni pilveen.
Template
Attached file: Lataa täältä
Guide step 13
Luonnontieto
Luonnon ymmärtämisen kyky​: Aktiviteeteissa, joissa lapsen täytyy käyttää valmiuksiaan tutkia, tarkkailla, kunnioittaa ja jäljitellä luontoa. Kyky aistia, tutkia, ymmärtää, tarkkailla ja jäljitellä luontoa ja oppia luonnonvoimista ja kuinka ne vaikuttavat maailmaan ja elinolosuhteisiin.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen