Nestemäiset vesivärit

Nestemäiset vesivärit

Inspiraatio: 13860

Mistä: 1,95 €

Mihin: 758,66 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 758,66 €

Aqua Pigments on vesiliukoista maalia, jota voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Tässä ideassa olemme demostroineet erilaisia maalaustekniikoita perinteisille vesiväripapereille ja riisipaperijäljitelmille.

Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Tekniikoita vesiväreillä Vesivärimaalaus
Kuinka sen teet
Guide step 1
1.
Vesivärimaalia, nestemäistä Aqua Pigmentiä, voidaan käyttää useille erilaisille papereille.
Guide step 2
2.
Piirrä kuva (vesiväri) paperille mustalla permanentti tussilla tai öljypastellilla. Se estää värin leviämästä paperilla alueille, joihin et halua maalin levittyvän.
Guide step 3
3.
Tärkeää: Kiinnitä vesiväripaperi tiukasti kiinni maalarinteipillä tasaiseen pintaan. Tämä estää paperia taupumasta, työskennelläsi vesivärien kanssa. Käytä samaa menetelmää myös riisipaperin kanssa, mutta muista laittaa pala kosteutta imevää paperia muovin alle.
Guide step 4
4.
Tekniikka märkää märälle tekee sen, että maali leviää paperin kuituihin: Kostuta paperia sienellä ja maalaa. Tässä kuva on piirretty kynällä.
Guide step 5
5.
Tekniikkassa märkää kuivalle, maalataan vain määritellyt alueet. Esimerkiksi tussilla piirrettyjen rajojen sisäpuolelle: Kastele märkä sivellin nestemäisessä maalissa ja maalaa.
Guide step 6
6.
Nestemäinen vesiväri leviää erityisesti ohuella ja läpinäkyvällä riisipaperijäljitelmällä. Suosittelemme kuvan piirtämistä kynällä vasta maalamisen jälkeen. Halutessasi voit piirtä kuvan myös ennen maalaamista, jolloin saat aikaiseksi erilaisen lopputuloksen.
Guide step 7
7.
Peitä alueet, joita ei haluta maalata: Käytä alueiden peittämiseen pieniä maalarinteipin paloja. Poista palat maalaamisen jälkeen.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen